Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Salt and Sanctuary Xbox One İçin Yayınlandı!

Xbox One oyuncuları tarafından beklenen Salt and Sanctuary yayınlandı.

2016’nın Mart ayınd PlayStation 4 platformuna, Mayıs ayında PC platformuna ve Ağustos 2018’de de Nintendo Switch platformuna çıkan Salt and Sanctuary Xbox One platformu için dün yayınlandı.

Salt and Sanctuary Xbox One İçin Yayınlandı 2

Tek oyunculu bir oynanışa sahip olan Salt and Sanctuary ile ilerlemeye dayalı bir yapı karşımıza çıkmıştı. Aksiyon ve RYO oyunu olarak oynanan yapım 8 farklı dil desteğine sahip. 2D aksiyon oyunu olarak yayınlandığı dönemlerde yüksek satış rakamlarına imza atan oyun karanlık teması ile de beğenileri toplamıştı. Özellikle Steam’de bilgisayar oyuncuları tarafından ‘çok olumlu’ olarak değerlendirilen yapım konsollarda da oyuncuları memnun bırakmıştı. Steam’de 27.00 TL olarak boy göstermeye devam eden yapım, dün akşam saatlerinde Xbox One platformu oyuncularına da sunuldu.

Xbox One platformuna oldukça zengin bir içerik kalitesi ile çıkan yapımda 600’den fazla silah modeli, farklı zırh parçaları ve çeşitli özelleştirilebilir seçenekler yer alıyor. Xbox One oyuncularına 45.00 TL olarak Microsoft Store’da sunulan yapım 2D dövüş mekanikleri ile konsol oyuncularını tatmin etmeye çalışacak. Uygun fiyat etiketi ile dün lansmanını gerçekleştiren oyun şu sıralar deli gibi satıyor.

Salt and Sanctuary - Announcement Trailer - Xbox One

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.