Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

S.T.A.L.K.E.R: Shadow of Chernobyl’in Yazarı Vefat Etti

Bu üzücü bilgi, Ukrayna stüdyosu GSC Game World'ün kıyamet sonrası oyun serisine adanmış Rus web sitesi Gamepedia'da yayınlandı.

S.T.A.L.K.E.R: Shadow of Chernobyl‘in yazarı Sergey Ivanov vefat etti. Bu üzücü bilgi, Ukrayna stüdyosu GSC Game World’ün kıyamet sonrası oyun serisine adanmış Rus web sitesi Gamepedia’da yayınlandı.

Sergey Ivanov

S.T.A.L.K.E.R.’ye adanmış Rus web sitesi Gamepedia, Kıyamet sonrası FPS/RPG karışımının ilk bölümünün senaristi Sergey Ivanov’un koronavirüs kaynaklı COVID-19 enfeksiyonu nedeniyle 25 Kasım’da vefat ettiğini ortaya çıkardı. Sergey Ivanov 66 yaşındaydı. S.T.A.L.K.E.R: Shadow of Chernobyl’in senaryosunun yazarlarından biriydi. GSC Game World oyununun hala STALKER: Oblivion Lost olarak bilindiği 2004 ortasına kadar iki yıldan fazla bir süre üzerinde çalıştı. Oyunun hikayesinin son şekli üzerinde hiçbir etkisi olmamasına rağmen, fikirlerinden bazıları hayatta kaldı ve nihai ürüne dahil edildi.

STALKER: Resmi olarak 2001 yılında duyurulan Shadow of Chernobyl, uzun yıllar çalıştıktan sonra 2007’de PC’de çıktı. Seri, sonuncusu STALKER: Call of Pripyat, 2009’un sonlarında ortaya çıktı.

GSC Game World şu anda STALKER 2 üzerinde çalışıyor. 2. devam oyununun çıkış tarihi henüz bilinmiyor. PC ve yeni nesil konsollar için geliştirildiği söyleniyor. Bakalım yeni oyun ne zaman bizler ile buluşacak?

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.