Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Marvel Yıldızının Sahibi Olduğu Futbol Takımı FIFA 22’ye Geliyor

Deadpool serisinden tanınan ünlü aktör Ryan Reynolds'ın sahibi olduğu futbol kulübü Wrexham AFC, FIFA 22'de yer alacak.

Galler’in Wrexham kentinde bulunan Wrexham AFC, ülkenin en eski spor kulübü olmasının yanı sıra dünyanın en köklü futbol kulüpleri arasında da yer alıyor. İngiliz futbol ligi sisteminin beşinci kademesi olan Ulusal Lig’de mücadele eden takım, yakında çıkacak olan FIFA 22‘de bulunacak.

Wrexham AFC gibi bir takımın yeni FIFA oyununda yer alması biraz garip gelebilir, ancak Wrexham herhangi bir kulüp değil. Dünyadaki en eski üçüncü profesyonel futbol takımı olan Wrexham AFC’nin sahipleri, Hollywood yıldızı Ryan Reynolds ve Rob McElhenney.

Reynolds’ın Takımı, FIFA 22’deki Dünyanın Geri Kalanı Bölümünde Olacak

ryan reynolds FIFA 22

Galler merkezli olmasına rağmen İngiltere Ulusal futbol liginde oynayan takım, FIFA 22- “Dünyanın Geri Kalanı” kategorisindeki Santra modunda görünecek. Bu bölüm, başka nedenlerle dikkate değer olan ancak büyük bir ligin üyesi olmayan bir sürü kulüp içeriyor.

Wrexham ile uzun vadeli bir anlaşma imzalayan EA Sports, bu köklü Galler takımını tüm dünyaya tanıtmak istiyor. Tabii, bu ilginin başlıca kaynağını Ryan Reynolds oluşturuyor. Tanıtım videosunda konuşan ünlü aktör, Dünyanın Geri Kalanı’nın, müthiş bir kültür, iklim ve takım çeşitliliğine sahip olduğunu belirtirken, bu bölümü ziyaret etmeyi düşünen oyunculara Wrexham’a da bakma tavsiyesinde bulundu.

FIFA 22, 1 Ekim 2021‘de PS5, Xbox Series X | S, PC (Origin, Steam), Google Stadia, PlayStation 4 ve Xbox One için çıkış yapacak.

Kariyeri boyunca çok sayıda filmde rol alan Reynolds, Deadpool rolüyle Marvel hayranlarının sevgisini kazandı. Amerikalı aktörün, Dwayne Johnson ve Gal Gadot ile birlikte oynadığı Red Notice filmi, 12 Kasım 2021 tarihinde Netflix‘te yayınlanacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.