Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Runner3 Nintendo Switch Platformuna 22 Mayıs’ta Çıkış Yapacak!

Runner3, 22 Mayıs'ta Nintendo Switch platformundaki yerini almış olacak.

Choice Provisions tarafından geliştirilen ve 22 Mayıs’ta Nintendo Switch platformuna çıkış yapacak olan Runner3, Nicalis tarafından yayınlanacak.

Runner3 Nintendo Switch Platformuna 22 Mayıs’ta Çıkış Yapacak 2

Sadece Nintendo Switch platformuna özel olarak geliştirilen Runner3’de hızlı ve bir o kadar da tempolu yapı bizleri bekliyor. Oldukça keyif dolu bir yapıya sahip olan oyunda karşımıza çıkan engellere takılmadan ilerlemeye çalışıyoruz. Oyun içerisinde ilerlememizi durdurmaya çalışacak olan birçok tehlikeli unsur da yer alıyor. Tehlikelerle dolu bir maceraya çıkacağımız oyunda bazen bir araçla bazen de koşarak çeşitli tehlikelerden sıyrılmaya çalışacağız.

Oyun içerisinde ilerlerken karşımıza çıkan elmas ve altınları da toplamaya çalışıyoruz. Birbirinden farklı alanların ve görevlerin yer aldığı oyunda hareketli bir yapı sahip. Oyun içerisinde ilerlerken çevremizden bizi durdurmaya yönelik çeşitli saldırılar gelebiliyor. Bu saldırılardan kurtulabilmek için özel yeteneklerimizi kullanarak daha yükseğe zıplayabilir ya da daha hızlı koşabiliriz. Oyunda sonu gelmeyen birçok harita bulunuyor. Platform oyunu olarak tanımlanan Runner3 nasıl bir fiyat etiketine sahip olacak şuan için bilinmiyor.

Runner3, 22 Mayıs’ta Nintendo Switch platformuna çıkış yapacak.

Runner3 Release Date Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.