Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Rune: Ragnarok, Rune 2 Adında Epic Store’a Özel Lansmana Çıkacak!

Rune 2 Epic Store'a özel olacak.

Human Head Studios tarafından geliştirilen Rune: Ragnarok bugün gelen bilgiler ile Rune 2 adını almış. Yapım bilgisayar platformu için özel olarak Epic Store üzerinden lansmana çıkacak. Oyunun çıkış tarihi kış ayları olarak belirtiliyor.

Rune Ragnarok Rune 2 Adında Epic Store’a Özel Lansmana Çıkacak 2

Aylardır Steam’de sergilenen ve bilgisayar platformu için duyurulan Rune: Ragnarok artık Rune 2 olarak ifade edilirken bugün gelen bilgiler ile oyunun Epic Store’da lansmana çıkacağı belli oldu. 2019’un kış aylarında erken erişim oyunu olarak lansmana çıkacak olan Rune 2 Epic Store’a özel olacakmış. Aksiyon ve RYO oyunu olarak tanımlanan yapım tek oyunculu ve çok oyunculu olarak oynanabilecek.

Bugün Altchar’ın yapmış olduğu haber ile edindiğimiz bilgilere göre Steam’de Rune: Ragnarok adında sergilenen oyunun adı Rune 2 olarak değiştirilmiş ve Epic Store’da sergilenmeye başlanmış. Yapılan haberde oyunun Epic Store’a özel olacağından bahsedilirken oyunun çıkış tarihinin hala belli olmadığından da söz ediliyor. Co-op oynanışı da destekleyecek olan yapıma arkadaşlarımızı da dahil edebileceğiz.

Destansı bir hayatta kalma mücadelesi vereceğimiz oyunda Tanrılar tarafından Midgard’ın kurtarıcısı olarak seçilecek ve sürükleyici bir savaş atmosferine dahil olacağız.

RUNE II Trailer: Ages of Darkness

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.