Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Rune Factory 5’in Hikaye Fragmanı Yayınlandı

Xseed Games, oyuncular Rigbarth'a yerleşirken oyunun hikayesini vurgulayan yeni bir Rune Factory 5 fragmanı yayınladı.

Nintendo, Switch için bu yıl çıkış yapacak sağlam bir özel oyun yelpazesine sahip. İncelemesini yazdığımız Rune Factory 4‘ün sonraki oyunu Rune Factory 5‘te bu yıl çıkış yapacak. Bunun yanı sıra Bayonetta 3, Kirby and the Forgotten Lands gibi merakla beklenen oyunlar ve The Legend of Zelda: Breath of the Wild‘ın devamı da bu yıl çıkacak.

Rune Factory 5, türün diğer temel unsurlarıyla birlikte RPG mekaniğine daha fazla odaklanan, Harvest Moon/Story of Seasons gibi bir yaşam simülasyon oyunu. Canavarlarla savaşacak veya ekinlere bakacak ve köylülerle arkadaş olacaksınız. Serideki bu son oyun, oyuncuların onları bekleyen yeni bir macerayla Rigbarth kasabasına yerleşmesini sağlayacak.

Rune Factory 5 Neler Sunacak?

Rune Factory 5

Oyunun kahramanı, doğanın kutsadığı küçük Rigbarth kasabasında sona erdikleri amnezi ile başlar. Kasabayı birleştirme hedefine sahip oldukları, fragman boyunca duyulan bir sese göre bir yetenekleri mevcut. Oyuncular, Rune Factory 5‘te canavarlarla savaşmayı ve araziyi yetiştirmeyi içeren çeşitli etkinliklere katılabilecek. Bununla birlikte, kahraman aynı zamanda ovalarda evcilleştirilmiş bir canavara binerken ve nehir kenarında balık tutarken de görülebilir.

Fragman, çoğu şehrin doğası ve vahşi yaşamı etrafında dönen Rune Factory 5‘in diğer özelliklerini göstermeye devam ediyor. Oyun devam ederken İlkbahar, Sonbahar ve Kış arasında değişebileceği tüm bir mevsimsel döngüyü de görüyoruz. Fragmanda vurgulandığı gibi, oyuncunun tanıyabileceği çeşitli kasaba halkı da oyunda yer alacak. Bu karakterler, savaşta güçlü kombinasyon saldırılarını açığa çıkarabildikleri için oyuncuya yardımcı olabilecek. Oyun; 22 Mart 2022’de Nintendo Switch’te çıkacak.

Rune Factory 5 - Story Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.