Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Rune Factory 4’ün Çıkış Tarihi Açıklandı, Oyuna DLC Paketlerinin Geleceği Duyuruldu!

Rune Factory 4'ün çıkış tarihi oyuncular ile paylaşıldı.

Nintendo 3DS için 2012 yılının Temmuz ayında yayınlanan Rune Factory 4 şu sıralar Nintendo Switch platformu için merakla bekleniyor. Rol yapma oyunu olarak lansmana çıkacak olan yapımın çıkış tarihi ve oyuna gelecek olan DLC paketleri bugün açıklandı.

Rune Factory 4’ün Çıkış Tarihi Açıklandı Oyuna DLC Paketlerinin Geleceği Duyuruldu 2

Marvelous tarafından geliştirilen ve yıllar önce Nintendo 3DS’de beklentileri karşılamayı başaran oyun yıllar sonra Nintendo Switch platformu için duyurulmuştu. Anime oyunu olarak duyurulan yapımın çıkış tarihi bugün belli olurken Switch kullanıcıları da rahat bir nefes aldı. GameRevolution tarafından yapılan habere göre oyun 25 Şubat 2020’de lansmana çıkacakmış.

Şu sıralar Nintendo eShop üzerinde 39.99 dolar gibi bir fiyat etiketi ile ön siparişlerde yer alan yapım 5.2 GB dosya boyutuna sahip olacak. Tek oyunculu olarak oynanabilecek olan yapım içerisinde oldukça zengin bir içerik yapısı yer alacak.

Oyun içerisinde ekinler yetiştirecek, canavarlar yetiştirecek, balık avlayabilecek, lezzetli yemekler pişirecek ve güçlü ekipmanlar ile birbirinden farklı savaşlarda da boy göstereceğiz. Çok sayıda farklı görevin yer alacağı oyun içerisinde fantastik bir hikâye de karşımıza çıkacak.

Rune Factory 4 Special - Launch Date Announcement Trailer (Nintendo Switch)

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.