Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Rune 2, 2020 Yılı İçin Yol Haritasını Açıkladı

Rune 2 için 2020 yılına ait bir yol haritası yayınlandı.

Rune 2, Human Head Studios tarafından geliştirilmiş ve Astragon tarafından yayınlanmış bir RPG oyunudur. 12 Kasım 2019 yılında çıkmış olan oyun şu an için sadece PC platformları için oynanabilir durumda. Epic Store ve Steam üzerinden oynayabileceğiniz oyun 2020 yılı için yol haritasını açıkladı. Şunu da belirtmeliyim ki oyun henüz Steam’e çıkmadı, Epic Games Store üzerinden satın alıp oynayabilirsiniz.

Rune 2 2020 Yılı İçin Yol Haritasını Açıkladı

Oyunun yayıncılarından biri olan Ragnarok Game bu baharda Rune 2 için büyük planları var. Oyun geçen yıl 12 Kasımda Epic Games Store’da çıkış yaptı. Zengin ve efsanevi İskandinav evrenindeki karakterle oluşturup oynayabiliyoruz. Stüdyo bir süredir oyuncuların beklediği 2020 yılına ait bir yol haritasını kullanıcıları ile paylaştı.

Geliştirme ekibi, birçok özelliğe ve temel oyun mekaniğine büyük iyileştirmeler yapıyor ve bunları geliştiriyor. Yapılan iyileştirmeler arasında, oyuncuların gelen saldırıları nasıl engellediği, hafif saldırılar yaparken dayanıklılık tahliyesini nasıl kaldıracağı ve genellikle dövüşlerin kaybolma şeklini iyileştirdiği bir dizi değişiklik alacak şekilde ayarlandı. Ayrıca oyuncular, daha önce yayınlanmış olan çağlardan birini geri getirebileceğini duymaktan mutluluk duyacaktır.

Ayrıca Ragnarok Game, Loki ile savaşmak için eserlerin elde edilmesi konusunda gerekli olan miktar hakkında oyuncuların geri bildirimlerini dinliyor. Ekip, zamanlayıcının çalışma şeklini değiştirmek için birkaç yol araştırıyor ve hatta dünyayı daha canlı hissettirmek için daha fazla yol düşünüyor.

Geliştiricinin yayınlamış olduğu blog gönderisinin tamamına buradan ulaşabilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.