Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

RPG Maker Başarılı Satış Oranlarını Büyük Bir İndirimle Kutluyor

Kendi RPG dünyanızı tasarlamanıza imkan veren RPG Maker 1 milyonuncu satışını gerçekleştirmiş olmanın haklı gururunu yaşıyor.

RPG Maker serisini 1 milyon satış adedine ulaşmış olmanın haklı gururunu yaşıyor ve bu gururu takipçileriyle paylaştıkları büyük bir indirim kampanyasıyla da kutlamaya kararlı görünüyor.

rpg maker steam indirim

Geliştiricilerinin indirim haberiyle birlikte duyurduğu ikinci bir güzel haber daha bulunuyor. RPG Maker bugünden itibaren Linux ve Steam OS desteğine de sahip olacak. Steam üzerinden serinin tüm içerikle indirime girmiş durumda. 24 Mart’a kadar sürecek olan indirimi kaçırmadan, eklentilere ve RPG Maker MV versiyonuna erişmek isteyenlerin buraya tıklaması yeterli olacaktır.

Steam Hafta Ortası Çılgınlığı kapsamında indirim mağazasına giren içeriklerde % 75’e varan fiyat düşüşü yaşanmış. RPG Maker MV, RPG Maker VXAce % 60 indirimde. Öteki eklentiler ve DLC’ler ise % 75 indirimle mağazadaki yerlerini almışlar.

Ayrıca RPG Maker ile entegre şekilde kullanabileceğiniz SAKAN uygulaması da Steam sayfası üzerinden erişilebilir halde. SAKAN sıfırdan tilesetler yaratmanıza imkan veren bir uygulama. MV içinde gelen tilesetleri de kişiselleştirmenize imkan tanıyor. Herhangi bir resim yeteneğine sahip değilim derseniz de noktasal boyama seçeneği ile yeni içerikleri kolayca hazırlamanızı sağlıyor. SAKAN da Steam üzerinden indirimli olarak edinilebilir. SAKAN sayfasına gitmek için buraya tıklamanız yeterli.

 

 

 

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.