Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Royal Youth’un Dünya Kupası Macerası Başlıyor!

Royal Youth dünyanın en iyi 16 takımından birisi olmak için mücadele edecek.

Birbirinden zorlu maçlar sonrasında ülkemizi temsil etme şansı elde eden Royal Youth Dünya Kupası için yola çıkma hazırlıklarına başladı. 2 Ekim’de Dünya Şampiyonasında boy gösterecek olan temsilcimiz için geri sayım başladı.

Royal Youth’un Dünya Kupası Macerası Başlıyor 2

2 Ekim’de Berlin’de gerçekleştirilecek olan League of Legends Dünya Şampiyonası dünyanın en iyi LoL oyuncularını karşı karşıya getirecek. Temsilcimiz Royal Youth ön eleme maçlarındaki performansı ile dünyanın en iyi 16 LoL takımından birisi olmak için mücadele ederken, dün saat 17:00’da gerçekleşen kura çekiminde temsilcimizin rakipleri de belli oldu.

Royal Youth, Dünya Şampiyonası ön eleme D grubunda yer alırken rakipleri ise Damwon Gaming ve Flamengo eSports olacak.

Turnuvadaki ilk aşama da takımların gruplarında ilk iki sırada kalmalarını konu alacak. Her grubun birincisi, diğer grubun ikincisi olan takımlarla eşleştirilecek, ön eleme maçlarının 4 takımı bu maçlar sonrasında seçilecek.

Berlin’de tamamlacak olan ön elem maçlarının ikinci durağı Madrid’de devam edecek. Burada yapılan maçlardan sonra iki takım belirlenecek ve bu iki takım Paris’e gidecek. 10 Kasım itibari ile AccorHotels Arena’da yapılacak olan final maçı ile şampiyon belirlenecek ve ‘Sihirdan Kupası’ sahibini bulacak.

Riot’un Küresel Espor Partnerlikleri Lideri Naz Aletaha, konuyla ilgili yaptığı açıklamada:

“En seçkin League of Legends etkinliğimizin görünüşünü, hissiyatını ve prestijini etkileyecek tasarımlarla aramıza katılan Louis Vuitton’un resmi partnerimiz olmasından gurur duyuyoruz. Bu, Riot Games’in ve League of Legends’ın son dokuz espor sezonu boyunca sektör üstünde bıraktığı etkiyi kanıtlayan tarihi bir ortaklık. LV markasının sporumuza dahil oluşunu kutluyor ve gelecek aylarda gerçekleştireceğimiz çalışmaların tümünü açıklamayı dört gözle bekliyoruz. 10 Kasım’da Paris’te dünya şampiyonlarının alacağı Sihirdar Kupası’nın taşınacağı kutu, bunlardan sadece biri” dedi.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.