Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Royal Bandits’in Yükselme Ligi’ne Çıkamamasının Sebebi Riot Games Tarafından Açıklandı

Riot Games'in gazabı sert esti. Yükselme Ligine çıkma mücadelesi veren Royal Bandits, Riot'un ban çekicini yedi.

Daha öne sizlere League of Legends Yükselme Ligine katılan takımları açıklamıştık. Normalde, 3. sıradan Yükselme Ligine çıkması beklenen Royal Bandits takımının olmaması ilgimizi çekmişti. Dün Yükselme Ligi başladı ve nefes kesici mücadeleye sahne oldu. Ancaki akılları kurcalayan soru bir türlü gitmedi. Riot Games’da Lig başlamadan önce konuya ilişkin bir açıklama yaparak akıllarda ki soruları yok etti. Söylemem gerekiyor ki, Riot Games, son derece acımasız bir yargıç gibi davranıyor. İyi de yapıyor.

4 hafta boyunca yapılan Yükselme Ligi Açık Elemeleri’nde dereceye girerek 3. sıraya gelen Royal Bandits takımı, Yükselme Ligi’ne katılacaktı. Ancak, Royal Bandits takımı hakkında yapılan incelemeler sonucunda, sportmenliğe aykırı davranışlar sergilendiğinden dolayı, 100 puanı silindi ve 3. sıradan 4. sıraya düşürüldüler.  4. Açık Eleme sırasında oynadığı maçlardan birisinde şampiyon seçim/yasaklama ekranında kendilerine haksız bir avantaj sağlayan Royal Bandits, bundan dolayı Açık Elemeler sıralamasında 120 puan geriledi ve 4. oldu.

2 1

Bununla birlikte takımda yer alan News, Frox, K1ra ve Luxury P’nin çeşitli sunucularda yaptığı sportmenlik dışı hareketlerin sonucu olarak bir süre E-spor mücadelelerinin hiç birinde oynayamayacaklar. Ban yediler. Riot’un açıklamasına göre ister ARAM olsun ister, dereceli olsun, profesyonel oyuncuların normal oyunculara örnek olmasını istediklerini ve Royal Bandits takımının bunu yapmadığını belirtti. Buna göre, News, Frox ve K1ra 26.02.2017 tarihine kadar mücadelelerde yer alamayacak. Luxury P ise 12.03.2017 tarihine kadar Riot Games’in düzenlediği ya da Riot Games’in partner olduğu hiçbir turnuvaya katılamayacak.

Riot’u buradan bir kez daha tebrik ediyoruz. Ayrıca Royal Bandits takımını hatırlatmak amacı ile, Oyunfor.Crew’un eski orta koridor oyuncusu React’ı transfer eden takım olarak göze batıyor. Tabi React, bu suçlamaların hiç birinde yer almıyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.