Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Rocket League’e Xbox One X Enhanced Desteği Ekleniyor

Rocket League'in geliştirilmiş sürümü yakında çıkış yapacak.

Geliştirici firma Psyonix bugün bir açıklama yaptı ve daha önce söz verildiği gibi, Rocket League’e Xbox One X Enhanced desteğinin ekleneceğini duyurdu. Yeni güncellemeyle birlikte Rocket League Microsoft’un konsolunda çok daha iyi gözükecek. Oyun 3 Aralık 2018 tarihinde Xbox One X Enhanced sürümüne kavuşuyor.

rocket leaguee xbox one x enhanced destegi ekleniyor 1

Aslında çok uzun süre önce, 2017 yılında Rocket League için Xbox One X geliştirmesi duyurulmuştu. Buna rağmen yaşanan teknik zorluklar sebebiyle bu sürümün çıkışı 2018 yılına ertelenmişti. Henüz çıkmasına birkaç hafta olsa da, oyunun yönetmeni Scott Rudi özellikler hakkında bilgi verdi.

Rocket League Xbox One X Enhanced sürümünde oyunu 4K doğal çözünürlükte 60fps kare oranıyla oynayabileceksiniz. Aynı zamanda supersampling özelliği de aktif olacak ve 1920x1080p çözünürlükte kullanılacak.

Destekleyen 4K televizyonlarda Rocket League’i HDR seçeneğiyle, farklı kontrast ayarlarıyla da deneyimleyebileceksiniz.

Güncellemeyle birlikte aynı zamanda Rocket League’e farklı özellikler de eklenecek ve bunlar tüm platformlar için geçerli olacak. Örneğin oyunun ranked modlarına sıralamalar eklenecek ve oyunun tecrübe puanı ile ilerleyiş sistemi değiştirilecek.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.