Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Risk of Rain 2 Konsollara Geldi!

Risk of Rain 2 tüm konsollarda oynanmaya başlandı.

18 Mart 2019’da Steam üzerinde bilgisayar oyuncularına sunulan Risk of Rain 2 nihayet konsollara da geldi. Yapım 30 Ağustos itibari ile PlayStation 4, Xbox One ve Nintendo Switch platformunda oyunculara sunuldu.

Risk of Rain 2 Konsollara Geldi 2

Hopoo Games imzası ile geliştirilen ve Gearbox Publishing tarafından da hem konsol hem de bilgisayar platformunda oynanan Risk of Rain 2 erken erişim oyunu olarak yer alıyor. Tek oyunculu ve çok oyunculu olmak üzere farklı oyun modlarına sahip olan yapım Steam üzerinde 60.00 TL olarak satılmaya devam edilirken oyuncular tarafından da ‘son derece olumlu’ olarak değerlendiriliyor.

Türkça dahil olmak üzere 11 farklı dil desteğinin yer aldığı yapımda birbirinden farklı düşmanlarla savaşacağımız oyunda gece gündüz döngüsü eşliğinde mücadele edeceğiz. İlk oyuna göre daha zorlayıcı seviyelerden ve sahnelerden oluşan yapımda canavar sürülerine karşı verdiğimiz mücadele adeta hayati önem taşıyacak.

Oyuncular savaştıkça yeni ganimetlerin kilitlerini açacak, gezegenden dışarı çıkmanın bir yolunu arayacaklar. Seçtiğimiz karakteri geliştirebileceğimiz oyunda, ne kadar seviye atlarsak o kada güçlü bir yapıda olacağız.

Oyunun çıkış fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.

Risk of Rain 2 - Console Launch Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.