Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Rising Storm 2: Vietnam Ve Killing Floor 2 Bu Hafta Ücretsiz!

Tripwire Interactive'in iki önemli oyunu olan Rising Storm 2: Vietnam ve Killing Floor 2 bu hafta sonu Steam'de ücretsiz olarak oynanacak.

Tripwire Interactive’in iki başarılı oyunu olan Rising Storm 2: Vietnam ve Killing Floor 2 yıllardır geniş kitleler tarafından oynanmaya devam ediyor. 2019 yılında ilk güncellemelerini bugün alacak olan bu iki oyun, hafta ücretsiz olarak oynanabilecek.

Rising Storm 2 Vietnam Ve Killing Floor 2 Bu Hafta Sonu Ücretsiz 2

Tripwire Interactive Rising Storm 2: Vietnam ve Killing Floor 2 için 2019’un ilk güncellemelerini bugün oyunculara sunacak. Hafta sonu boyunca ücretsiz olarak oynanabilecek olan bu iki oyun ile oyuncular 2019’un ilk güncellemesini deneyimleme fırsatı elde edecekler.

2016’dan bu yana konsol ve bilgisayar platformunda geniş kitleler tarafından tek oyunculu ve çok oyunculu olarak oynanabilen Killing Floor 2, bugün alacağı güncelleme ile oyuncularına yeni bir harita sunacak. Bu haritanın adı da Spillway olarak duyuruldu. Ayrıca oyunculara iki farklı silah modeli de bu haritaya ek olarak yayınlanacak. Yeni kozmetikleri de oyuncuların beğenisine sunacak olan geliştirici ekip, oyunun 2019 yılında aldığı ilk güncellemeyi kutlamak amacıyla ücretsiz olarak oynama fırsatı da sunuyor.

Killing Floor 2’ye ek olarak Rising Storm 2: Vietnam’da bugün 2019 yılındaki ilk güncellemesini alacak. 20’den fazla haritaya sahip olan ve 64 oyunculu olarak gerçek zamanlı olarak oynanan Rising Storm 2: Vietnam bugün alacağı ilk yeni yıl güncellemesi ile oyuncularına iki yeni harita sunacak. Bu haritalar Red Orchestra haritaları olarak duyuruldu.

Rising Storm 2: Vietnam 39.00 TL, Killing Floor 2 49.00 TL olarak Steam’de satılmaya devam ediliyor.

Belirtilen iki oyun bugün ülkemiz saati ile 20:00’den itibaren bu hafta sonuna kadar ücretsiz olacak.

Killing Floor 2: Cyber Revolt Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.