Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Rise of the Tomb Raider: 20. Yıl Sürümü Satışa Sunuldu

20 yıldır bizi bırakmadığın için teşekkürler Lara. Özellikle bu kadar maceradan sıyrılmana hayranız.

Tomb Raider: 20 Year Celebration, bugün PlayStation 4 için çıkışını gerçekleştirdi. Tam 20 yıldır hayatımızda olan Lara Croft' u sayısız oyun ve filmde gördük. Xbox One ve PC Sezonluk Kombine sahiplerine de verilecek paket, Rise of the Tomb Raider' da ki Lara karakterinin ölümsüzlüğün sırrını ararken yaptığı ilk kabir yağmalama macerasını konu alıyor. Çok büyük ve neredeyse herkesin kendisine düşman olduğu bir haritada mücadele edecek olan Lara, gerilla çatışmalarının da arasında kalacak. Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration' ın çıkış fragmanını izlemeyenler için hemen aşağıya çıkış fragmanını bırakıyoruz.

 

https://youtube.com/watch?v=4B9alWaq95Y%26nbsp%3B

 

Square Enix' in en büyük başarılarından birisi olan Lara Croft' lu Tomb Raider için açıklama yapan şirket, Rise of the Tomb Raider başta olmak üzere bütün Lara Croft çalışmalarından gurur duyduklarını belirtti. Lara' nın mirasını  oyunculara çok daha iyi ifade etmenin yollarını aradıklarını belirten Square Enix, 20. yıl özel sürümü ile birlikte Rise of the Tomb Raider' a ek olarak gelecek olan 'Blook Ties' içn PlayStation VR desteğini de belirten Square Enix, oyunculara yeni modlar, yeni zorluk seviyeleri de sunacak.

 

lara

 

Lara, kadim bir gizemi ortaya çıkarmıştır. Şimdiki durağı ise Sibirya' nın soğuk ve bir o kadar da tehlikeli bölgelerine giderek ölümsüzlüğün sırrını bulmaktır. Sizce Lara bunu başarabilecek mi? 

Peki, bu macera nasıl başladı. Lara' nın ilk macerası, Core® Design' ın ilk Tomb Raider oyunu ile başladı. Yıllardan 1996' dı. Çıktığı günden beri oyunlarında 25' ten fazla ülkeyi gezen Lara oyun camiasına adını altın harflerle yazdırdı. Satışa sunulan Rise of the Tomb Raider' ın 20. yıl versiyonunu kaçırmamanızı öneriyoruz.

 

 

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.