Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Rise of the Slime Steam’de erken Erişime Çıktı!

Rise of the Slime bilgisayar oyuncularına sunuldu.

Bunkovsky Games tarafından geliştirilen ve kart oyunu olarak dün Steam’de erken erişime çıkış yapan Rise of the Slime belirli bir kitleye hitap ediyor gibi görünse de şu sıralar dünyanın dört bir yanında oyuncular tarafından oynanmaya devam ediyor.

Rise of the Slime Steam’de erken Erişime Çıktı 2

Tek oyunculu bir hikâye yapısına sahip olan Rise of the Slime’de oyuncular birbirinden farklı bölümleri tamamlamaya çalışacak, yaptıkları hamleler eşliğinde bölümleri tamamlamak için mücadele edecekler. Görsel efektlerin ve görsel içeriklerin oldukça başarılı bir yapıda olduğu oyunda bizleri zengin bir içerik yapısı bekliyor olacak.

Playstack Ltd tarafından bilgisayar oyuncularına sunulan yapım Steam üzerinde 18.50 TL fiyat etiketine sahip. Dil seçeneği olarak sadece İngilizce’ye sahip olan yapımda 100’den fazla kart yer alıyor. Bu kartların her biri farklı karakteri ve özellikleri temsil ediyor.

36’dan fazla düşman biriminin yer aldığı yapımda pozisyon bazı dövüş sistemi yer alıyor. Basit ilerleyiş sistemi ile oyuncuların yüzünü güldüren yapım cazip fiyat etiketi ile de beğenileri kazanacak gibi görünüyor.

Minimum Sistem Gereksinimleri
  • İşletim Sistemi: Windows 7
  • İşlemci: Intel(R) Core(TM) i3
  • Bellek: 4 GB RAM
Önerilen Sistem Gereksinimleri
  • İşletim Sistemi: Windows 10
  • İşlemci: Intel(R) Core(TM) i5
  • Bellek: 8 GB RAM

Rise of the Slime - Early Access Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.