Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Riot League of Legends’ın E-Spor Bütçesini Kısmayı Planlıyor!

League of Legends'ın e-spora ayırdığı bütçe azaltılıyor mu?

İddialara göre önümüzdeki birkaç yıl içinde Riot Games, e-spor alanına yatırdığı bütçeyi biraz kısabilir. Şirketin şimdiden kesintilere gittiği iddia edilirken, son yorumlar ise ünlü League of Legends Championship Series yorumcusu Andy ‘Vedius’ Day cephesinden geldi.

riot league of legendsin e spor butcesini kismayi planliyor 1

Andy Day, geçtiğimiz hafta sonu bir canlı yayın düzenledi ve merak edilen sorulara yanıt verdi. Day bu sene League of Legends World Finals’a katılabileceğini belirtirken, turnuvanın Güney Kore’de yapılmayacağını söyledi çünkü ona göre bu seneki yayın ABD’nin Los Angeles şehrinde olacak. Bilindiği gibi Riot Games’in asıl merkezi de Los Angeles’da bulunuyor.

Elbette Andy Day’e bu durumun sebebi de soruldu. Ünlü yorumcu ve yayıncıya göre Riot Games daha ucuz olduğu için etkinliklerini Los Angeles’ta düzenleyecek ve yurtdışına taşımayacak.

Açıkçası bu durum pek çok kişiyi şaşırttı çünkü League of Legends son yılların en çok oynanan oyunu konumunda. Milyonlarca kişinin oynadığı, her kıtadan oyunculara sahip olan League of Legends’ın bu kararı tabii merak uyandıracaktır.

Acaba Riot Games artık League of Legends’tan eskisi kadar kâr edemiyor mu, yoksa e-spor yatırımlarını kısmasının başka bir sebebi mi var?

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

1 Yorum

  1. xRayMan

    Büyük ihtimal yeni mmorpg oyunu için bütçe kısmaya gitmiş olabilir. yeni stüdyo falan açıldı.

    0
    0
    Cevap

Yorum Yaz

Email adresiniz yayınlanmayacak.

Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.