Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Riot Games Valorant İçin Şampiyonlar Turu’nu Duyurdu

Valorant Şampiyonlar Turu resmi olarak Riot Games tarafından duyuruldu.

Riot Games‘in popüler takım tabanlı FPS oyunu Valorant için 2021 yılı boyunca devam edecek olan Valorant Şampiyonlar Turu’nu bugün duyurdu. Kuzey Amerika, Güney Amerika, Avrupa, Asya, Afrika ve Avustralya bölgelerinde küresel olarak turnuvalar düzenlenecek ve yıl sonunda küresel bir şampiyon galip gelecek.

Riot Games Valorant Icin Sampiyonlar Turunu Duyurdu 1

Çıkış yaptığı tarihten itibaren oyuncular tarafından en çok oynanan FPS oyunlarından biri haline gelen Valorant aynı zamanda Espor alanında da atılımlarına devam ediyor. Riot Games, 2021 yılı içerisinde Valorant esporu özelinde dev planlamalar yapmaya devam ediyor. Espor alanına gösterdiği 10 yıllık faaliyetler ile birlikte oldukça büyük bir tecrübeye sahip olan Riot Games, Valorant’ın popülaritesini daha da arttırmak istiyor.

Valorant Şampiyonlar Turu’nda Öncüler, Ustalar ve Şampiyonlar olmak üzere toplamda üç farklı turnuva aşaması bulunacak. Takımlar önce kendi ülkelerinde düzenlenecek olan Öncüler aşamasında başlayacak ve bunun ardından ise Ustalar aşamasına geçiş yapacak ve son olarak ise Şampiyonlar aşamasına geçiş yapacak ve tüm dünyadaki en iyi on altı takım küresel şampiyon olmak için yarışacak.

Son olarak, Valorant Şampiyonlar Turu etkinliğinin kurucu ortakları ise Red Bull ve Secretlab oldu. 

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.