Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Riot Games Legends Of Runeterra’da ki 30 FPS Sınırını Kaldıracak

Riot Games Legends of Runeterra'da ki fps sınırlamasıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Riot Games‘in yeni kart oyunu olan Legends Of Runeterra artık geniş bir kitleye açık ve geri dönüşler oldukça olumlu yönde. Fakat PC oyuncuları açısından önemli bir nokta var: kare hızı. Legends of Runeterra şu anda 30 fps sınırlı. Kart oyunları genel olarak çok fazla fps ihtiyacı duymayan oyunlardır ancak bu oyuncular arasında biraz hayal kırıklığı yaratmış gibi duruyor. Neyseki Riot yakında bir güncelleme ile sabit FPS konusuna çözüm getirmeyi planlıyor.

Riot Games Legends Of Runeterrada ki 30 FPS Sınırını Kaldıracak

Bir Riot temsilcisi Reddit’te ” Oyun ayarlarında 30/60 fps ve 60+ fps şeklinde oyuncuların seçebileceği yeni bir ayar getirmeyi planlıyoruz ” dedi. Geri dönüşler için teşekkür eden temsilci ayrıca ” 18 Şubat 2020 tarihinde gelecek olan 0.9.0 yamasında bu ayarları getirmeyi planlıyoruz, oyunu oynadığınız için teşekkür ederiz ” diyerek oyuncuların bu geri bildirimlerini aldıklarını ve çalışmalara başladıklarını bildirdi.

Bu, kare hızı sınırına ilişkin resmi bir açıklama yayınlayan Riot Games, oyunun PC ve mobil cihazlarda tutarlık göstermesi için kasıtlı olarak yapıldığını söylüyor. “Sadece bir kart oyunu istemiyoruz, oynayan herkes için harika görünen bir kart oyunu istiyoruz. Bu nedenle tüm kart görselleri kaliteli gözükmesi için bilerek kilitlenmiştir.”

Her iki durumda da, 18 Şubat’tan itibaren genişletilmiş FPS seçenekleriniz ile oyunun tadını çıkarabileceksiniz.

Beta Season Trailer | Legends of Runeterra

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.