Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Riot Games, League of Legends İstemcisine Düzeltmeler Yapıyor

Riot Games LoL'ün clientıyla ekstra olarak ilgilenmeye başladı.

Bir süredir League of Legends‘ın launcher’ın da bir takım sorunlar var. Riot Games, League of Legends istemcisini düzeltme planlarını açıkladı ve oyuncuların yaptığı geri bildirimlerle yaşadıkları sorunları belirtti. Ekip, yükleme ve şampiyon kilidini düzeltmeye odaklanarak hataları düzelteceklerini umuyor.

Riot Games League of Legends İstemcisine Düzeltmeler Yapıyor

Bir süredir oyuncular istemciyle ilgili sık sık sorun yaşadıklarını geri bildirim olarak geliştiricilere iletti. Elde edilen raporlar ile birlikte geliştiriciler oyunun istemci kısmında ki sorunları düzeltmek için kollarını sıvadılar. Ayrıca Riot Games kısa süre önce, bootstrap ve şampiyon seçme gecikmesini düzeltmeye odaklanacak client temizleme kampanyasını (CCC) açıkladı. Riot Games, yapmış olduğu resmi açıklamada düzeltmenin aynı zamanda süreçteki birçok hatayı ele alacağını söylüyor.

Önyükleme ile ilgili olarak, client’ın başlangıçta yüklemesi gereken zamandır. CCC’nin açıklamasına göre, ekip, yavaş makineleri olan oyuncular için bile yükleme süresini 15 saniyeden daha kısa yapmaya çalışıyor. Ne yazık ki, şu anki süreler normalde 45 saniyeye hatta bir dakikaya kadar sürdüğü için bu hedefe yakın değil.

Geliştiricilerin düzeltmeye çalıştığı bir diğer zaman tasarrufu ise şampiyon seçimi. Şampiyon seçim ekranı bittikten sonra oyunun ana başlangıç noktasına gelinen süreyi olabildiğince minimum seviyede tutmaya çalışacaklar.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.