Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Riot Games, League of Legends İçin Yeni Şampiyonları Tanıttı

Riot Games popüler MOBA oyunu League of Legends için şampiyon yol haritasını yayınladı.

Riot Games, yakın zamanda en son görsel ve oynanış güncellemesinin yanı sıra henüz görmediğimiz birkaç yepyeni şampiyonun ayrıntılarını içeren bir şampiyon yol haritası yayınladı. League of Legends, Dr. Mundo VGU (Visual Graphic Update) devreye girdikten sonra gelecek olsalar da, oyuna yakın gelecekte iki yeni şampiyon gelmiş olacak.

League of Legends

Bunlardan ilki, zaten alışmış olabileceğimizden biraz farklı olsa da, bir nişancı olacak. Bu nişancı, bot şeridi yerine orta şeride adanacak, yani bir destek takım arkadaşına bağlı olmak yerine tekli şerit için daha fazla araca sahip olma olasılığı yüksek. Orta koridor için bir nişancı şampiyonu oyuna daha önce gelmedi ancak Lucian, Quinn gibi nişancı şampiyonlar daha önce çeşitli turnuvalarda oynandı.

Bu nişancının setindeki araçlardan biri, bu karakterin dolaşım ve düelloya odaklanmasına yardımcı olması gereken bir kite sahip gibi görünüyor. Bunun yanı sıra, Riot Games, sadece bu şampiyonun Sentinel of the Light olduğunu ve bu nedenle Lucian ve Senna’nın burada başka bir takım arkadaşı olduğunu belirtti.

Bu nişancının piyasaya sürülmesinin ardından, gölgelerle bir ilgisi varmış gibi görünen bir büyücü bekleyeceğiz. Dahası, kişiliği oldukça kasvetli görünüyor. Kara bir büyücü bizleri bekliyor olabilir.

Bu büyücünün oyuna gelmesi, muhtemelen pandemi nedeniyle uygulanması gereken evden çalışma modeli nedeniyle ertelendi. Yani aslında daha önce gelmesi bekleniyordu.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.