Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Riot Games Espor Sahnesi’nin Kapatılmasına Tepkiler Büyüyor

Riot Games’in Türkiye Espor Sahnesi’ni kapatacağını açıklamasının ardından, bu karara gelen tepkiler çığ gibi büyümeye devam ediyor.

Dün Riot Games’in EMEA Espor Direktörü Alberto Guerrero tarafından yapılan açıklama ile birlikte, Riot Games’in 2022 Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi planlarını ve İstanbul Ataşehir’de bulunan Riot Games Espor Sahnesi’nin kapatılacağını açıklamıştı. Riot Games Espor Sahnesi’nin kapatılması kararı sonrasında pek çok profesyonel oyuncu bu karara karşı çıkarken Profesör Doktor Tufan Tükek konu hakkında açıklama yaptı.

Riot Games Espor Sahnesi’nin Kapatılması Kararı Üzerine Armut’un Babasından Açıklama

Ülkemizi LEC Liginde MAD Lions takımı ile temsil eden oyuncularımızdan İrfan “Armut” Tükek’in babası. Aynı zamanda İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Dekanı olan Profesör Doktor Tufan Tükek, Guerrero’nun açıklamasında yer alan karar hakkında fikrini belirtti.

riot games espor sahnesi

Espor Sahnesi’nin kapatılması kararının son derece yanlış bir karar olduğunu dile getiren Tükek, açıklamasında alınan bu kararın ülkemizdeki Espor severleri bir hayli üzdüğünü belirtti ve açıklamasına şu sözleri ekledi: “Bu karardan en kısa sürede dönüleceğini ümid ediyorum #esporsahnesikapanmasın”

Tükek’in bu paylaşımına pek çok kişiden destek geldi. Riot Games Espor Sahnesi’nin kapatılması kararı sonrasında başta o sahnede pek çok mücadeleye çıkmış olan profesyonel oyuncuların yanında sahnede maç izleme keyfini yaşamış izleyicilerin bu karara tepkisi büyüyor. Riot Games’in konu hakkında bir geri adım atıp atmayacağı şimdilik belirsizliğini koruyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.