Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Riot Games Espor Sahnesi’nde Galibiyet 1907 Fenerbahçe’nin Oldu!

Vodafone Freezone Şampiyonluk Ligi 2019 Kış Mevsimi'nin 4'ncü haftası tamamlandı.

Birbirinden yetenekli oyuncuların yer aldığı Vodafone Freezone Şampiyonluk Ligi 2019 Kış Mevsimi‘nin 3’ncü haftası geride bırakıldı.

Riot Games Espor Sahnesi’nde Galibiyet 1907 Fenerbahçe’nin Oldu 2

Birbirinden farklı alanlarda yıllardır kıyasıya rekabet eden Fenerbahçe ve Galatasaray bunu Vodafone Freezone Şampiyonluk Ligi 2019 Kış Mevsimi’ne de taşımaya devam ediyor. Üçüncü haftanın geride kaldığı şu günlerde yine rekabet dolu maçlar izledik. Namağlup olarak girdiği haftada iki yenilgi alarak liderliği kaptıran Galatasaray Espor, 1907 Fenerbahçe rüzgarına dur diyemedi. Sarı kırmızılı ekip karşısında 17-0’lık öldürme skoru elde eden 1907 Fenerbahçe net bir galibiyet kazandı. Böylelikle Galatasaray Espor liderlik koltuğuna veda etti.

TBF 2018’in finalistleri de şu sıralar ligde oldukça iyi bir performans sergiliyor. Haftayı kayıpsız kapatmayı başaran Bahçeşehir SuperMassive ve Royal Youth zirvedeki yerlerini alırken üçüncü sırayı ise 1907 Fenerbahçe ve Galatasaray Espor paylaştı.

Beşiktaş ise kötü geçen haftanın ardından Galakticos karşısında galibiyet almayı başardı. Ayrıca Dark Passage ve Doğuş Üni Aurora’da son sonuçlar ile Beşiktaş’la aynı kaderi paylaşıyor ve aynı puana ulaşıyorlar.

Ligde ikinci galibiyetini almayı başaran HVWA Gaming 8’nci sıraya ulaştı.

Vodafone Freezone Şampiyonluk Ligi 2019 Kış Mevsimi’nin 4’ncü haftası 16-17 Şubat tarihleri arasında yapılacak. Maçlar Twitch ve YouTube üzerinden canlı olarak yayınlanacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.