Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Riot Games Artık Espor Maçlarında Sponspor Afişlerini Kullanıyor

Riot Games, sihirdar vadisine reklam afişleri yerleştiriyor.

Riot Games, League of Legends’ın en çok oynanan haritası olan sihirdar vadisine sponspor logoları içeren bannerlar sunduklarını açıkladı. Ancak bu afişler sadece espor izleyicileri tarafından görülebilecek şekilde ayırlanmış.

Riot Games Artık Espor Maçlarında Sponspor Afişlerini Kullanıyor

League of Legends‘ın oyuncu kitlesi şimdiye kadar en çok oynanan MOBA oyunu kitlesine sahip ancak Valve‘nin her yıl düzenlediği Dota 2 International turnuvasının ödül havuzu League of Legends’ın ödül havuzundan çok daha büyük. Tabi ki bu büyük ödül havuzunun asıl geliri Battle Pass’den geliyor ve League of Legends oyuncularıda Riot Games’in artık buna benzer bir sisteme geçmeleri gerektiğini düşünüyor.

Bunun üzerine Riot Games 26 Mayıs‘ta sponsorların League of Legends espor karşılaşmalarında ürünlerini tanıtmak için daha fazla fırsat alacağını açıkladı. Bu reklamlar sihirdar vadisi afişlerinde tüm haritada bulunabilecek, anncak dikkate alınması gereken birkaç nokta var.

İlk olarak, sponsorlu afişler normal oyunda olmayacak. Diğer bir deyişle, oyuncular Gümüş 3’ten çıkmaya çalışırken MasterCard pankartlarını görmeyecekler. İkincisi, espor etkinliklerinde görünen sponsorlu pankartlara rağmen, sihirdar vadisinde profesyonel oyuncularda şu anda olduğu gibi görecekler.

Sponsorlu afişleri görebilecek kişiler, LCS, LEC, LPL ve benzeri gibi espor etkinlik akışlarına uyum sağlayan espor hayranları olacak. Şu anda Riot’tan bunun bu yıl yapılacak olan 2020 Dünya Şampiyonasının ödül havuzunu etkileyip etkilemeyeceğine dair resmi bir onay gelmedi.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.