Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Riot Forge, İki League of Legends Oyununu Piyasaya Sürdü (Yolda 2 Oyun Daha Var)

Riot Games bünyesindeki bir yayın şirketi olan Riot Forge, üçüncü taraf stüdyolar tarafından geliştirilen League of Legends tabanlı oyunlarını tanıttı. Etkinliğin ardından Ruined King: A League of Legends Story ve Hextech Mayhem: A League of Legends Story, resmen piyasaya sürüldü.

League of Legends ve Valorant’ın arkasındaki geliştirici stüdyo Riot Games‘in çatısı altında faaliyet gösteren Riot Forge, ilk iki oyununu piyasaya sürdüğünü duyurdu. Hem Ruined King: A League of Legends Story hem de Hextech Mayhem: A League of Legends Story, oyuncuların beğenisine sunulurken, Song of Nunu: A League of Legends Story ve CONV/RGENCE: A League of Legends Story ise ileri süreçte çıkacak.

Riot Forge, üçüncü taraf stüdyolar tarafından geliştirilen League of Legends evrenine dayalı yeni oyunların yayıncılığını üstelemek amacıyla hayata geçirilmişti. İlk olarak 2019’da duyurulan Ruined King, Teksas merkezli bağımsız stüdyo Airship Syndicate tarafından geliştirilen tek oyunculu sıra tabanlı bir RPG olarak karşımıza çıkıyor.

league of legends oyunu Ruined King riot forge

LoL karakterleri Miss Fortune, Illaoi, Braum, Yasuo, Ahri ve Pyk, Bilgewater’dan ölümcül Kara Sis’le lanetlenmiş Gölge Adalar’a giden gizemli bir düşmanı durdurmak için bir araya gelecek. Mevcut nesil konsollarda ve çeşitli PC mağazalarında piyasaya çıkan oyun, yakında PS5 ve Xbox Series X / S için de yayınlanacak.

Choice Provisions’ın geliştirdiği yeni bir ritim-koşu oyunu olan Hextech Mayhem: A League of Legends Story‘de ise oyuncular oyunun hareketli müziklerinin ritmine uygun bombalı sıçramalar ve bomba saldırıları yaparak engellerden kaçınmalı, düşmanlarının silahlarını düşürmeli ve zincirleme patlamalar ortaya çıkarıp maksimum kargaşaya ulaşmak için bombaların fitillerini yakmalılar. League of Legends evreninde geçen oyun; Steam, GOG.com ve Epic Games Store aracılığıyla PC’de ve Netflix’te yayınladı.

Hextech Mayhem A League of Legends Story

Riot Forge, yukarıda belirtilen yapımlara ek olarak, gelecek yeni League of Legends oyunları ile ilgili ayrıntıları da açıkladı. Sevilen LoL şampiyonu Nunu ve dostu Willump ile destansı bir yolculuğa çıkacağınız tek oyunculu macera oyunu Song of Nunu: A League of Legends Story, 2022’de konsollarda ve PC’de piyasaya sürülecek. 2 boyutlu aksiyon-platform oyunu CONV/RGENCE: A League of Legends Story de gelecek yıl yayınlanacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.