Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Rings of Anarchy Hızlı Seviye Atlama

Rings of Anarchy isimli mobil oyunumuzda hızlı bir şekilde seviye atlama yollarını öğreneceksiniz.

Her RPG oyununda olduğu gibi Rings of Anarchy isimli oyunumuzda da seviye atlıyoruz. Bildiğiniz üzere bir önce ki konumuzda bu oyun ile ilgili bazı temel bilgiler, taktikler vermiştik. Özellikle oyuna yeni başlayanların işine yarayacak özelliklerdi. Şimdi ise yine oyun içinde önemli olan bir konuya değineceğim. Hızlı seviye atlama olayına. Malum bu tür oyunlarda ne kadar çok seviye o kadar çok güç demek. Ayrıca yeni ekipmanlar ve eşyalar da demek oluyor.

Rings of Anarchy hızlı seviye atlama isimli bu yazımızda da, hızlı bir şekilde level atlamanız için yapmanız gereken yolları sizlere söyleyeceğiz. Zaten çoğu yolu az çok tahmin edersiniz. Burada yazanları uyguladığınız sürece hızlı bir şekilde gelişebilir ve gücünüze güç katabilirsiniz. Eğer hazırsanız konumuza geçelim ve ne gibi yollar varmış görelim.

rings of anarchy hizli seviye atlama 2

Rings of Anarchy Hızlı Seviye Atlama

Bu tür oyunlarda seviye demek XP puanı demek. Yani tecrübe puanı demektir. Biz de bol bol tecrübe puanı almaya odaklanacağız. Ayrıca, ne zaman seviye atlayacağınızı, bir sonra ki seviye için kaç tecrübe puanı gerektiğini ekranın altında bulunan çubuktan da takip edebiliyorsunuz. Tabi ki seviyeniz arttıkça, seviye atlama hızı yavaşlayacaktır. Özellikle 100. seviyeden sonra bunu anında fark edeceksiniz. İşte bu gibi zamanlarda hızlı seviye atlama yolları işinize yarayacak.

Görevler

Önceliğimiz görevler olmalı. Hatta senaryo görevleri desek daha doğru olur. Çünkü en çok tecrübe puanını bunlar vermektedir. Bu görevleri rahatlık ile yapabiliyorsunuz. Yani görevler zor değil. Bu sayede hızlı bir şekilde seviye atlayabilirsiniz. Tabi ki şu da bir gerçek. Görev ne kadar zor olursa size verdiği tecrübe puanı ve ödüller de bir o kadar iyi oluyor. Gücünüz yetiyorsa zor görevleri seçin ve onları yapmaya çalışın. Bu sayede farkı sizlerde göreceksiniz.

Birde oyunda günlük görevlerimiz bulunuyor. Bunlar, oyuna her girdiğinizde karşınıza çıkıyor. Sanırım 40 seviyeden sonra bunlar aktif oluyor. Bunlar da gayet doyurucu görevler oluyor. Bunları da diğer görevler ile birlikte yaparsanız inanılmaz derecede seviye atlarsınız. Ayrıca bu görevleri ne kadar kısa sürede tamamlarsanız ödüllere etkisi de bir o kadar olumlu oluyor. Tabi ki bu günlük görevlerin de belli bir sayısı oluyor.

Ekip

Bu oyunda da bir ekip yani takım sistemi bulunuyor. Bir ekibe katılmanız size ekstra özellikler sağlıyor. Bunlardan biri de tecrübe puanı kazandırması. Peki bu nasıl oluyor? Takımda ne kadar çok ve aktif kişi varsa, tamamladığınız görevlerden daha fazla tecrübe puanı alıyorsunuz.

Çevrimdışı

Eğer oyunda için de seviye 60’a ulaşırsanız, çevrimiçi savaşma özelliği de aktif hale geliyor. Bu sayede otomatik olarak savaşlara katılabiliyor ve tecrübe puanı kazanabiliyorsunuz. Yani oyundan çıksanız bile tecrübe puanı kazanıyorsunuz. Oyun size sanırım 1 ya da 2 saat bu özelliği günlük veriyor. Fakat daha fazlası için para harcamanız gerekiyor diye biliyorum. Ayrıca bunun için elmasta harcayabiliyorsunuz.

Etkinlikler

Oyunda ara ara etkinlikler oluyor. Bu tür etkinliklere kesinlikle katılmalısınız. Bunlar normalde kazanacağınız tecrübe puanlarının neredeyse 2 katını sizlere veriyor. Bir nevi görev gibi düşünebilirsiniz. Ama etkinlikler her zaman daha iyi durumdadır. Bu etkinliklere katılarak hızlı bir şekilde gelişebilirsiniz.

Rings of Anarchy isimli oyunda hızlı şekilde seviye atlamanın yolları bunlar arkadaşlar. Sormak istediğiniz bir şey olursa yorum yaparak sorabilirsiniz.

Rings of Anarchy- Azu full char stats

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.