Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Riders Republic Çıkış Tarihi 28 Ekim’e Ertelendi

Ubisoft'un ekstrem yarış sporları oyunu Riders Republic ertelendi.

Ubisoft, Riders Republic isimli oyununun ertelediğini duyurdu. Oyunun çıkış tarihi 2 Eylül olarak duyurulmuştu ancak oyunun yeni çıkış tarihi 28 Ekim oldu.

Ubisoft ertelemenin sebebini resmi olarak açıklamadı. Oyun, PlayStation 4, PC, Google Stadia, Amazon Luna, Xbox Series, PlayStation 5 ve Xbox One platformlarına çıkış yapacak.

Riders Republic, ekstrem sporlarla ilgili çılgın bir spor oyunu olacak. Ubisoft tarafından geliştirilen oyun bisiklet, buz kayağı, kayak ve kanat takımları gibi alanlarda mücade etmemizi sağlayacak.

Riders Republic

Riders Republic Nasıl Oyun?

Riders Republic‘te geliştirici ekip bize yedi Amerikan Ulusal Parkı’ndan oluşan uçsuz bucaksız bir açık dünya sunacak: Mammoth Dağı, Yosemite, Grand Teton, Sequoia, Bryce Canyon, Zion ve Canyonlands. Bu şekilde oyunun haritası çok çeşitli olacak. Hem karlı dağ zirvelerini hem de dev kanyonları ve pitoresk yeşil vadilerde spor yapabileceğiz.

Oyun sırasında kendimizi bir dizi farklı disiplinde test edebileceğiz. Bisiklet tutkunları, serbest stil yarışmaları, yarışları ve serbest stil yarışları arasında seçim yapabilecek. Yeni kayak tutkunları ve kanat takımları sporlarını sevenler de birçok çeşitli alanda yarışabilecek.

Riders Republic‘te ilerledikçe, deneyim kazanacağız ve sponsorlardan giderek daha iyi ekipman alıyoruz. Ayrıca kozmetik ögelerin kilidini açabiliyoruz. Bu kozmetik ögeler arasında kıyafetler, bisiklet görünümleri ve kayak tahtası görünümleri gibi ögeler olacak.

Bu arada bonus olarak dağ hikayeleri, seyir noktaları ve koleksiyoncu eşyaları gibi toplanabilir ögeler haritanın çeşitli bölgelerinde bulunmayı bekliyor olacak.

Riders Republic: Official Deep Dive Trailer | #UbiForward | Ubisoft [NA]

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.