Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Riders of Icarus’a Geri Dönen Oyunculara Sürprizler Var

60 gündür Riders of Icarus oynamadıysanız dönmek için daha iyi bir fırsat bulamazsınız.

Eğer 60 gün ya da daha üstü bir süre boyunca Riders of Icarus’a giriş yapmadıysanız ve oyunu daha önce oynadıysanız, Nexon’un sürprizleri sizi bekliyor. Yarın oyunda ‘A Rider Returns’ etkinliği başlayacak ve geri dönen oyunculara adeta ‘teşvik primi’ verilecek.

Riders of icarus geri donen oyunculara surprizler var 1 1

Yeni etkinlik 19 Nisan’da başlarken 2 Mayıs tarihine kadar devam edecek. Oyuna geri dönen oyuncular, her gün oyuna giriş yapıp bir saat geçirirlerse ücretsiz ödüller alacaklar. Bunların arasında tasarım çantaları, Lucky kutuları, petler, binekler, çeşitli kıyafetler ve iki haftalık ücretsiz Premium servisi bulunuyor. Kısacası Riders of Icarus’a geri dönmek için şu an çok iyi bir fırsat.

Dediğimiz gibi A Rider Returns etkinliği 19 Nisan’da başlayacak ve bakımın hemen ardından katılabileceksiniz. Günlük hediyeleri almak için yapmanız gereken tek şey sadece oyuna giriş yapmak ve 1 saat boyunca aktif kalmak. Eğer çıkış yapıp tekrar girerseniz, sayaç kaldığı yerden devam edecek. Yani baştan beklemek zorunda kalmayacaksınız. Tabii tüm bunlar için son 60 gündür yani 2 aydır Riders of Icarus oynamıyor olmanız gerekiyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.