Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Revelation Online İçin Yeni Bir Sinematik Yayınlandı. MMORPG Açlığınızı Giderecek Bir Oyun

Merakla beklenen MMORPG oyunu Revelation Online için yeni bir sinematik yayınlandı. Şu anda Çin'de oynanabilen oyun, Avrupa'ya yakın bir zamanda çıkacak.

Bildiğiniz gibi Turkmmo olarak MMO alanı ana odak noktamız. Ancak, ne yazık ki son yıllarda MMO’ nun en önemlisi alanlarından olan MMORPG’ lerin sayıları azaldı. Çok uzun saatlerinizi isteyen MMORPG’ lerden sıkılan oyuncular, MMORPG’ leri daha çok mobilde oynamaya başladı. Tabii, hala World of Warcraft gibi ayakta duran MMORPG’ ler bulunuyor.

Revelation Online Key Art

Bugün, Revelation Online için yeni bir video yayınlandı. Oyuncuların MMORPG açlığını giderecek bir yapım olarak dikkatimizi çeken oyunun yayınladığı video ilgimizi bir hayli çekti. Burada yanlış anlaşılmadan belirteyim. Oyun yaklaşık 7 ay önce duyuruldu. Belirli aralıklarla videolar paylaşan oyun şu anda Kapalı Beta’ da. Ayrıca, NetEase tarafından Çin’ de uzun süredir oynanan bir oyun olduğunu da belirtelim.

Oyunda 3 farklı oynanış şekli bulunuyor. Bu oynanış şekilleri bulunuyor. Bunlardan birisi normal olarak fare ile karakteri yönlendirme oluyor. Bir diğeri hedefe kitlenmeye izin verirken, diğeri ise hedefsiz bir şekilde oynamanıza olanak sağlıyor.

Dediğimiz gibi oyun şu an için Kapalı beta aşamasında. Oyun için yayınlanan son sinematiği izlediğiniz de de farkedeceğiniz üzere oyun kaliteli MMORPG açlığımızı doyuracak gibi duruyor.

Oyunun Avrupa’ da ne zaman yayınlanacağı konusunda henüz bir açıklama yapılmadı. Ancak, zaten Çin’ de düzenli olarak oynanan bir oyun olduğu için çok yakın bir zamanda Avrupa’ da da tam sürüme geçiş yapacaktır.

Karşınızda Revelation Online – Spritshaper CGI sinematiği;

Revelation Online - Spiritshaper CGI Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.