Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Revelation Online Açık Betasına Dair İlk İzlenimler Geldi

Revelation Online kısa bir süre önce açık beta aşamasına geçti. Oyunun resmi internet sitesinden kayıt yapıp gerekli eklentileri indirerek giriş yapabilirsiniz. Kayıt olmak için buraya tıklayıp internet sitesine gidebilirsiniz. Oyunun açık betası açılır açılmaz binlerce oyuncunun kayıt olduğu açıklandı. Oyuncuların Revelation Online evreninde kanat çırpma arzusu alıp başını gitmişe benziyor.

rev online açık beta

Oyunun açık betasını oynayan takipçilerin hoşuna giden ilk şey tabi ki kanatlar. Nuanor evreninde dilediğiniz her yere seyahat edebilirsiniz, bunu yaparken eski usullere başvurmanıza gerek yok. Tüm göğü ve mesafeleri uçarak kat edebilirsiniz. Oyuncuların şimdilik favori özelliği uçabilme yeteneklerindeki eğlenceli dinamikler. Kanatlarınızı dilediğiniz gibi kişiselleştirme fırsatınız da bulunuyor. Nasıl görüneceğinizi ve nereye uçacağınızı seçmek tamamen size kalmış durumda.

Dört farklı sınıf ve yüzün üstünde özel yeteneğin yanında karakterinizi gönlünüzce kişiselleştirebileceğiniz bir yaratma ekranı ve çok çeşitli giyim kuşam seçenekleri de bulunuyor. Oyun ve hikaye ile yakınlık kurmak isteyen oyuncular için en önemli özelliklerden biri olan kişiselleştirme ekranı Revelation Online’da hayli iddialı bir yapıya sahip. Bu özellik de beğeni toplayan bir başka unsur.

PvE modu da çok beğenilmiş durumda çünkü dilediğiniz her yere uçarak gidebilmenin ardından gelen maceralar keyfi ikiye katlıyor. Gittiğiniz her yerde yeni bir hikaye, yeni bir mücadele ve yeni ödüller sizi bekliyor olacak.

40. seviye olarak başlayabileceğiniz PvP sistemi de çok beğenilmiş. Herhangi bir aşırı zorluk yaşamadan arkadaşlarınız bir araya gelip mücadeleye hemen başlayabiliyorsunuz. Tabi bunun ardından da çeşitli kazanımlar geliyor.

İlk incelemelerde olumlu özellik olarak bu dört temel unsur sayılıyor. Olumsuz yanları yok mu, elbette var. Ancak oyunun başarılı bir açık beta süreci yaşadığını da söyleyebiliriz. Umarız son sürümü ile de her oyuncuyu sevindirir.

 

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.