Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Return of the Obra Dinn Haftaya Çıkıyor

Papers, Please yapımcısından beklenen oyun.

4.5 yıl süren geliştirme sürecinin ardından Lucas Pope’un yeni oyunu nihayet kapıda. Papers, Please adlı çok beğenilen bağımsız yapımın devamı olan Return of the Obra Dinn önümüzdeki hafta çıkıyor.

return of the obra dinn haftaya cikiyor 1

Minimal renklerle bezeli bir macera oyunu olarak tanımlanan Return of the Obra Dinn, önümüzdeki hafta Perşembe günü 18 Ekim 2018 tarihinde PC ve Mac platformları için yayınlanacak. Oyunun fiyat etiketi olarak 19.99 dolar belirlenirken, sanat tarzı da 1-bit grafiklerle Papers, Please’i andıracak.

2013 yılının en sevilen distopik oyunlarından birisi Papers, Please olmuştu. Lucas Pope geliştiriciliğinde hazırlanan oyunun devamı gibi görülen Return of the Obra Dinn de bir süredir bekleniyordu.

Keşif ve zekaya dayalı bir macera oyunu olan Return of the Obra Dinn’i Papers, Please’in aksine FPS bakış açısından oynayacağız ve bir ticaret gemisinde parçaları bir araya getirmeye çalışacağız. Yayınlanan videodan da görüldüğü üzere Return of the Obra Dinn oldukça ilginç bir tarza ve 1-bit grafiklere sahip.

Return of the Obra Dinn’in tanıtım fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz, iyi seyirler!

Return of the Obra Dinn - Available Now

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.