Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Return Of The Obra Dinn Bu Yıl Konsollara Gelecek!

Return Of The Obra Dinn sonbahar aylarında konsollara gelecek.

Günümüzde bilgisayar platformunda oynanan Return Of The Obra Dinn yakında konsol platformunda da yayınlanacakmış. Steam üzerinde 32.00 TL olarak satılan yapım konsollar için de geliştirilmeye başlanmış.

Return Of The Obra Dinn Bu Yıl Konsollara Gelecek 2

Lucas Pope tarafından geliştirilen ve 3909 tarafından Steam üzerinde bilgisayar oyuncularına sunulan Return Of The Obra Dinn tek oyunculu olarak oynanmaya devam ediyor. 32.00 TL fiyat etiketi ile satışlarına devam eden yapım oyuncular tarafından ‘son derece olumlu’ olarak değerlendirildi. Bilgisayar platformunda beklenen başarıyı veren yapım yakında konsollarda da oynanmaya başlanacak.

Dedektifçilik oyunu olarak 2018’in Ekim ayında lansmana çıkan yapım bizleri siyah beyaz bir dünyaya sahip olan 1803 yılına götürmüştü. Eşsiz görsel tarzı, anlatısı ve yenilikçi bulmaca türündeki içerikleri ile büyük övgüler alan yapım konsol platformu için de duyuruldu.

GamingBolt’un yapmış olduğu habere göre oyunun geliştiricisi olan Lucas Pope resmi Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda oyunun Xbox One, Nintendo Switch ve PlayStation 4 platformunda da yayınlanacağını belirtmiş.

Sonbahar aylarında konsollara gelmesi beklenen yapım bilgisayar platformunda oldukça başarılı satışlara da imza atmıştı.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.