Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Respawn, Apex Legends’ın The Old Ways Etkinliğine Daha Fazla Işık Tutuyor

Apex Legends'ın The Old Way etkinliği başlıyor.

Teknik olarak, Apex Legends‘ın Respawn‘dan kısa bir fragman başlatmasını isteyen ve tüm Prowler olayının nasıl çalıştığına daha fazla ışık tutan Yeni Etkinlik The Old Ways‘in resmi lansmanından bir günden kısa bir süre uzaktayız.

Respawn Apex Legendsın The Old Ways Etkinliğine Daha Fazla Işık Tutuyor

Geliştirici, The Old Ways, Titanfall serisinden geçen canavarlar olan Prowlers’ı parçalamakla ilgili olduğunu açıklasa da, etkinliğin lansmanının bağlanması beklenen birkaç gevşek son var. “Eski Yollar Etkinliğinde Allfather’ın lehine 7-21 Nisan tarihlerinde oynayarak kazanın. Bloodhound’un yargılamalarında bir peygamber yığınına karşı kendinizi kanıtlayın. Özel eşyalar kazanmak için günlük zorluklarda ustalaşın. ” dediler.

Bazı kartal gözlü Apex Legends oyuncuları, karavanda görünen platformu fark ettiler, bu da burada zorluk seviyelerinin veya başka bir şeyin olduğu anlamına gelebilir. Respawn, Apex Legends’ın dosyalarına yüksek çözünürlüklü Prowlers modelleri eklediğinde, Twitter adı iLootGames’in önde gelen Apex Legends veri madencisi, birkaç farklı renk şemasında geldiklerini belirtti.

Bunun yakında zorlukla ilgili olup olmayacağını göreceğiz, ancak çizgilerinin Prowlers’ın Apex Legends’taki çıkışıyla ilgili bir şey dikte edeceği oldukça açık. Beklenti bizi öldürüyor, neredeyse diğer oyuncular gibi göz kırpıyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.