Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Resident Evil’in Switch Portlarına Dair Bilgiler Yakında Yayınlanacak!

Switch'e hangi Resident Evil oyunlarının geleceği bu ay sonu belli olacak.

Oyunlarında inanılmaz zamlar yaparak Türk oyuncularını karşısına alan Capcom, geçtiğimiz aylarda bazı Resident Evil oyunlarını Nintendo Switch platformuna getireceğini belirtmişti. Capcom hangi oyunların Switch platformuna geleceğini bu ay sonunda oyuncular ile paylaşacak.

Resident Evil’in Switch Portlarına Dair Bilgiler Yakında Yayınlanacak 2

Resident Evil 2’nin demosu ile milyonlara ulaşan Capcom, 25 Ocak’ta serinin en yeni oyununu yayınladı. Yayınlanır yayınlanmaz deli gibi satan Remake sürüm 6 milyon kopya satışlarını geride bırakırken oyuna olan ilgi karşısına zam yapmayı tercih etti. 209.00 TL’ye Steam’de boy gösteren yapım, yayınlanması ile 399.00 TL’ye fırladı. Oyuncular tarafından eleştirilen Capcom bununla yetinmeyip 2019’da çıkacak bir diğer oyunu olan Devil May Cry 5’in fiyatını da iki katına çıkardı.

Geçtiğimiz aylarda bazı Resident Evil oyunlarını Switch platformuna getireceğini duyuran Capcom aylardır konuyla ilgili en ufak bir bilgi paylaşımı yapmadı. Switch oyuncuları tarafından merakla beklenen gelişmeler yakında gerçekleşecek gibi görünüyor. Altchar’ın yapmış olduğu habere göre Capcom Şubat ayının sonlarında Switch platformuna gelecek olan Resident Evil oyunlarının portları hakkında bilgiler verecekmiş.

Ayrıca şunu da belirtelim; Resident Evil 2 Remake Switch platformu oyuncularına sunulmayacakmış. Capcom oyunun konsol ve bilgisayar platformu için yeni içerikler üzerinde de çalışıyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.