Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Resident Evil Village’ten Dagger of Death’s Gerçek Hayatta Yapıldı

YouTube kanalı That Works, Resident Evil Village'dan Dagger of Death's Flowers'ı gerçek hayatta yeniden yaptı.

That Works YouTube kanalı, Resident Evil Village’dan Dagger of Death’s Flowers silahının etkileyici bir gerçek hayat versiyonunu oluşturmayı başardı. Bu tuhaf hançer, özellikle Lady Dimitrescu söz konusu olduğunda, en son Resident Evil oyununda önemli bir rol oynamakta.

Ethan Winters’ın isimsiz köye varmasından çok önce dövülmüş süslü bir silah olan Dagger of Death’s Flowers, bir suikastçının rüyasının gerçeğe dönüşmesi. Silahın yaratıcıları onu özel zehirlerle doldurdu ve onu ortalama kılıcınızdan çok daha ölümcül hale getirdi. Bu, elbette, kontesin yıllar önce hayatına yönelik cüretkar bir girişimin ardından hançeri Kale’nin derinliklerinde dikkatlice saklamayı neden üstlendiğini açıklıyor.

That Works YouTube kanalı Capcom ile işbirliği yaparak, Dagger of Death’s Flowers’ı şekillendirerek Resident Evil’den bir silahı hayata geçirdi. Uzun süreci tam olarak özetleyen 21 dakikalık bir videoda görüldüğü gibi, hem süslü bir şekilde tasarlanmış sapı hem de hançerin ince bilenmiş bıçağı That Works’teki ekip tarafından hazırlandı. Yapının bir araya gelmesini izlemek ilginç. Sapın bir alüminyum kütükten çarpıcı bir sanat eserine geçiş süreci de izlenmesi gereken bir zevk. Aşağıda bağlantısı verilen videoda her şeyin nasıl geliştiğini görebilirsiniz:

Resident Evil Village - Dagger of Death's Flowers

Söylemeye gerek yok, nihai sonuç olağanüstü bir işçilikten başka bir şey değil. Dagger of Death’s Flowers’ın That Works versiyonu, harika görünüyor. Yine de herhangi bir gerçek canavara ölüm darbesi indirmesi pek olası değil.

Dagger of Deaths Flowers 1

Capcom, Resident Evil Village’ı bir haftadan biraz daha uzun bir süre önce piyasaya sürdü ve oyun şimdiden ticari bir başarıya ulaştı. Resident Evil Village, pazarda yalnızca dört gün geçirdikten sonra üç milyon birim satmayı başardı. İlk gün 100.000’den fazla eşzamanlı oyuncu biriktirerek Steam’de de seri rekorları kırdı. İyi incelemeler ve olumlu ağızdan ağza sözler göz önüne alındığında, uzun süredir devam eden korku serisindeki bu en yeni oyun, önümüzdeki aylarda yayıncı Capcom için muhtemelen bir başka en çok satan ürün olacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.