Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Resident Evil Village’in Korsan Versiyonu Daha Sorunsuz!

Resident Evil Village korsana yenik düştü. Oyunun korsan versiyonunun, normal versiyona göre daha stabil çalışması ise oyuncuları hayal kırıklığıana uğrattı.

Resident Evil Village gerçekten can sıkıcı bazı performans sorunlarından muzdaripti. Görünüşe göre, bu perofrmans sorunlarının arkasındaki suçlu gerçekten Capcom’un kendi DRM programıymış. Bugün erken saatlerde, EMPRESS bu son Resident Evil oyununu kırdı. Korsan versiyonun herhangi bir performans sorunu yaşamadığını doğrulandı.

Görünüşe göre, bu performans sorunlarının arkasındaki suçlu Capcom’un kullandığı DRM teknolojisi. EMPRESS, oyunun Capcom Anti-Temper V3 ve Denuvo V11‘i kullandığını iddia etti.

Resident Evil Village‘i baştan sona test etmek için korsan versiyonunu beş saatten fazla oynadık ve çok sayıda düşmanı öldürdük. Şaşırtıcı bir şekilde, bu beş saat boyunca tek bir performans problemi yaşamadık. Leydi Dimitrescu’nun, düşmanları öldürürken yaşanan performans sorunları ile ilgili ün salmış kalesindeki yer altı mezarları bile kusursuz ve sorunsuz çalıştı.

Resident Evil Village

Bu durum, Capcom‘un oyunun performans sorunları hakkında neden yorum yapmadığını çok iyi açıklamış oldu. Geçtiğimiz birkaç ay boyunca, PC oyuncuları Capcom’dan performans sorunlarını düzelten bir güncelleme yayınlamasını istedi ancak bu istekler cevapsız kaldı. Artık oyunun kırılmasıyla birlikte soruna neyin sebep olduğunu anlamış olduk.

Sizi kesinlikle korsan kullanmaya teşvik etmiyorum. Korsan yazılım veya oyun kullanımı kesinlikle yasal ve etik değil. Ayrıca bu tür programlar kullanmak, yüksek ihtimalle bilgisayarınızdaki bütün bilgilerin çalınmasına sebep olur. Bununla birlikte bizim burada anlatmak istediğimiz, oyunun korsan versiyonu daha iyi çalışan bir başka oyuna tanık olmak, gerçekten hayal kırıklığı oldu.

Hatta DsoGaming‘den bir editör, Resident Evil Village‘i korsan versiyonda, normal oyuna kıyasla çok daha iyi çalıştığını kanıtlamak adına bir video bile çekmiş. Sizin için aşağıya ekledik.

Resident Evil Village - No stuttering issues with the pirated version.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.