Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Resident Evil Village Karakteri Lady Dimitrescu’nun Devasa Boyu Belli Oldu

İkonik korku oyunu serisinin sekizinci halkası Resident Evil Village ile karşımıza çıkacak olan Lady Dimitrescu karakterinin dillere destan olan devasa boyu açıklandı.

Resident Evil Village oyunu ile tanışacağımız karakterlerden biri olan Lady Dimitrescu, NBA’deki basketbolcuları cebinden çıkaracak boyu ile bir hayli dikkat çekmişti. Konuya dair bir açıklama yapan Capcom, Lady Dimitrescu’nun 2,9 metre uzunluğunda olacağını söyledi.

Resident Evil serisinin sekizinci büyük oyunu ve Resident Evil 7: Biohazard’ın devam oyunu olan Resident Evil Village için heyecan verici bekleyiş devam ediyor. Geliştirici ve yayıncı firma Capcom, geçtiğimiz günlerde oyuna ilk bakışımızı sağlayan bir tanıtım videosu paylaşmıştı.

Lady Dimitrescu boyu kaç

Söz konusu tanıtım videosundaki Lady Dimitrescu karakteri, bak bak bitmeyen boyu ile bir hayli dikkat çekmişti. Hatta Resident Evil hayranları sosyal medya üzerinden karakterin boyu hakkında bahisler dahi yapmaya başlamışlardı.

Bu konuda bir açıklama yapma ihtiyacı hisseden Capcom, Lady Dimitrescu’nun boyuna dair yapılan tartışmalara son noktayı koydu. Resident Evil Village’ın sanat yönetmeni Tomonori Takano, merak uyandıran karakterin tam 2,9 metre uzunluğunda olduğunu söyledi.

Bu boya şapkası ve topukluları dahilken ulaşan Lady Dimitresu, ürkütücü görüntüsüyle Resident Evil tutkunlarının kabusu olacakmış gibi görünüyor. İkonik korku serisinin sekizinci oyunu olan Resident Evil Village, 7 Mayıs 2021 tarihinde PlayStation 5, Xbox Series X / S ve Steam platformlarında çıkış yapacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.