Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Resident Evil: Revelations, Playstation 4 ve Xbox One’a Gelecek

Resident Evil serisinin yan hikayelerinden olan Revelations, Playstation 4 ve Xbox One için piyasaya çıkacak.

Capcom markası altında geliştirilen efsane oyun serisi Resident Evil’ın yan hikayelerinden olan Revelations, Playstation 4 ve Xbox One için piyasaya çıkacak. Geliştirici firma tarafından yapılan açıklama, serisinin en sevilen hikayelerinden biri olan Revelations için heyecan yarattı.

resident evil revelations

Revelations, Jill Valentine’ın hikayesindeki bilinmeyen kısımları dolduruyor. Karanlık ve ürpertici bir gemide çeşitli korkunç tehlikelerle baş etmek zorunda kaldığımız oyun, ilk önce Nintendo 3DS için piyasaya çıkmıştı. Ardından, PlayStation 3, PC, Wii U ve Xbox 360 için de piyasaya çıkan Revelations, serinin önemli karakterlerinden Chris Redfield’ın hikayesine de yer veriyor. Hatta oyun Chris Redfield’ın ekibin radarında görünmez olmasıyla başlıyor.

Jill ve Chris, dünyadaki tüm okyanusları zehirleme amacı taşıyan biyoterörist bir örgütün sistemini çökertmek için uğraşıyor, biz de onlara hayatta kalma mücadelelerinde yardım ediyorduk.

Resident Evil: Revelations’ın yeni platformalr için piyasaya çıkacağı tarih kesin olarak duyurulmadı. Ancak 2017 sonbaharında piyasaya çıkacağını biliyoruz. Oyunun ikinci versiyonu olan Revelation 2, zaten bahsettiğimiz platformlarda bulunuyor. Sonbahar yaklaştığında her iki oyunu da içeren versiyonların piyasaya çıkması hiç de küçük bir ihtimal değil.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.