Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Resident Evil 8: Village’ın Tüm Hikayesi İnternette Sızdırıldı

Resident Evil 8'in neredeyse tüm hikayesi internette sızdırıldı.

Son zamanlarda CAPCOM ile ilgili haberlerin ardı arkası kesilmiyor. Dün, Resident Evil 8: Village için sızdırılmış bazı ekran görüntülerini paylaştık. Ve bugün, bu yeni Resident Evil oyununun sonu da dahil olmak üzere tüm planının da sızdırıldığını keşfettik.

Resident Evil 8 Villagein Tum Hikayesi Internette Sizdirildi 1

Devam etmeden önce, herhangi bir spoiler paylaşmayacağımızı açıkça belirtmek istiyorum. Resident Evil Village 2021’de piyasaya çıkıyor ve Capcom’un hikayesiyle ilgili hiçbir şeyi değiştirebileceğini sanmıyorum. Tabii ki ekip Valve’ın örneğini takip etmedikçe. Eğer bunun ne olduğunu bilmiyorsanız size hatırlatmak isterim. Bir E3 etkinliği sırasında Half-Life 2‘nin bir geliştirme yapısı sızdırılmıştı. Bunun ardından ise Valve oyunu uzun bir süre erteleyerek oyunun yapısını büyük ölçüde değiştirmişti. Aynı şeyi CAPCOM’un yapıp yapmayacağını ise henüz bilmiyoruz.

Önceki tüm Capcom sızıntılarında olduğu gibi, bu doğrudan bir fidye yazılımı saldırısından kaynaklanıyor. Capcom, Dragon’s Dogma 2, yeni bir Onimusha oyunu ve Street Fighter 6 üzerinde de çalışıyor olabilir. Sadece bu değil, Monster Hunter Rise & Stories 2 büyük olasılıkla PC’ye gelecek.

Resident Evil 8 Villagein Tum Hikayesi Internette Sizdirildi

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.