Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Resident Evil 7 Biohazard’ın Çıkış Fragmanı Yayınlandı

Resident Evil 7'nin çıkış fragmanı yayınlandı. Ancak, haberde sürpriz bozucu bir şey olmasa da, videoda ciddi oyun hakkında detaylar bulunuyor. Dikkat edenlere DUYURULUR!

Uzun süredir kaliteli bir korku oyunu çıkmıyordu. Korku oyunu denildiğinde aklımıza ilk gelen serilerden birisi olan Resident Evil 7, sonunda bugün çıkışını gerçekleştirdi. Oyunun çıkmasına özel bir de çıkış videosu paylaşan Capcom, nasıl bir oyun yaptığını da gözler önüne seriyor.

Screenshot 13

Videoyu da izleyince anlayacaksınız ki, oyunun aksiyonu sürekli yüksek olacak. İliklerinize kadar korkutmak için gelen Resident Evil 7: Biohazard’da gerçekten iğrenç şeyler oluyor.

Videoda ara sahneler aracılığı ile geniş bir olay örgüsü verilmeye çalışılmış.

Belirtmem gerekiyor ki, bu video özellikle oyunu alıp oynamak isteyen oyuncuların sinirini bozabilir. Oyunun atmosferini, oyunda yer alacakları çok detaylı bir şekilde gösterdiği için oyunda şaşırarak korkmanızı engelleyecek unsurlar bulunuyor. Bir nevi Spoiler videosu gibi olmuş. Bu içerikleri biraz daha sınırlı tutsalarmış çok daha iyi olacakmış.

Lafı daha fazla uzatmadan sizleri video ile başbaşa bırakmak istiyorum. Ancak tekrar belirtelim, videonun içerisinde fazlasıyla Spoiler veya ilgi kaçırıcı içerik bulunuyor. Oyunda yer alan birçok mekaniği görebileceğiniz için, oyunu keşfederek oynamayı seven oyuncuların sinirlerini bir hayli bozabilir. Herkese iyi seyirler.

Resident Evil 7 biohazard TAPE-4 "Biohazard" - Launch Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.