Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Resident Evil 2 Remake Demosu Aralık’ta Çıkacak

Resident Evil 2 Remake öncesi demo mu yayınlanacak?

Resident Evil 2 Remake sürümü neredeyse hazır diyebiliriz ve görünüşe göre Capcom tarafından önümüzdeki ay b ir demo sürümü de yayınlanacak. Twitter kullanıcısı Anthony_Robert’a göre şu anda oyuncular için bir demo sürüm hazır. Resident Evil 2 Remake demosunda Leon ya da Claire karakterlerinden biriyle oynayabileceğiz.

resident evil 2 remake demosu aralikta cikacak 1

Şimdiye kadar açıkçası Capcom tarafından resmi bir açıklama yapılmadı ve bu tweeti de tek kıstas olarak alıp kesinliğine inanmamız mümkün değil. Üstelik Anthony_Robert kullanıcısı attığı tweeti de sildi fakat başkaları tarafından ekran görüntüleri çoktan alınmıştı.

Twitter kullanıcısının attığı Resident Evil 2 Remake ekran görüntüsünde oyunun ana menüsü gözüküyor. Buradan Leon ya da Claire demosuyla oyuna başlayabiliyorsunuz.

Açıkçası bunun olması mümkün gözüküyor. Daha önce Capcom Resident Evil 7 için de bir demo sürümü yayınlamıştı. Dolayısıyla Resident Evil 2 Remake için de aynı durum gerçekleşebilir. Aynı zamanda demonun PC’ye gelmesi de olası gözüküyor.

Tabii öncesinde söylediğimiz üzere tüm bunlar kesin değil ve Capcom kanadından resmi bir açıklama yok. Yine de Resident Evil 2 Remake’nin 25 Ocak 2019 tarihinde açıklanacağını ve Denuvo ile korunacağını biliyoruz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.