Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Resident Evil 2 Bilgisayarda 26 GB Dosya Alanına İhtiyaç Duyacak!

Her geçen gün yeni bir detay ile gündemde kendine yer bulan Resident Evil 2 Remake bu sabah demo sürümüne dair bir fragman yayınladı.

Resident Evil 2 Bilgisayarda 26 GB Dosya Alanına İhtiyaç Duyacak 2

11 Ocak’ta PlayStation 4, Xbox One ve PC platformunda demo olarak oynanacak olan yapım 30 dakikalık bir oynanış içeriğine sahip olacak. Zombilerle bizleri burun buruna getirecek olan oyunda karanlık bir dünyada gözlerimizi açacak ve gerilim dolu anlar yaşayacağız. İlk olarak 1998’de oyuncuların karşısına çıkan Resident Evil, 2019 yılında Remake sürümü ile oyun dünyasına damga vurmaya hazırlanıyor. Dileyen oyuncular oyunu satın almadan ücretsiz demoyu 11 Ocak’ta indirebilecek ve 30 dakika boyunca deneyimleyebilecekler. Sınırlı bir süreye sahip olacak olan demo ile oyuncular oyunu satın alıp almayacaklarına karar verebilecekler.

Geçtiğimiz gün yeni oyunun sistem gereksinimlerini oyuncularla paylaşan Capcom, oyunun bilgisayar platformunda 26 GB gibi bir dosya alanına ihtiyaç duyacağını belirtti. PlayStation 4 platformunda ne kadar bir dosya alanına ihtiyaç duyulacağı bilinmezken yapım Xbox One’da 21 GB boş alan istiyor.

GamingBolt’un bugün yapmış olduğu haberler arasında da yer alan Resident Evil 2, AAA kalite bir oyun olarak karşımıza çıkacak. Diğer AAA kalitedeki oyunlardan daha az boş alan isteyen yapım bu yönüyle de oyuncuların beğenisini kazanacak gibi görünüyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.