Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

RemiLore: Lost Girl in the Lands of Lore Yarın PC’ye Geliyor!

Konsol platformunda oynanan RemiLore: Lost Girl in the Lands of Lore yarın PC'ye gelecek.

26 Şubat 2019’da Xbox One platformuna, 28 Mart 2019’da PlayStation 4 platformuna çıkış yapan RemiLore: Lost Girl in the Lands of Lore yarın da PC platformu için Steam üzerinde lansmana çıkacak. Yapım yakında Nintendo Switch platformu oyuncularına da sunulacak.

RemiLore Lost Girl in the Lands of Lore Yarın PC’ye Geliyor 2

 

Aylar önce konsollarda oynanmaya başlanan ve oyuncuların beklentisini karşılayan RemiLore: Lost Girl in the Lands of Lore yarın bilgisayar platformu oyuncuları için Steam üzerinde lansmana çıkacak. Anime tarzında bir aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkacak olan yapımda ilerlemeye dayalı bir oynanış yer alacak. Yoğun görsel efektler eşliğinde oynanacak olan yapım benzersiz karakterlere de ev sahipliği yapacak.

Çok sayıda farklı düşman modellerinin de yer aldığı yapımda hareketli ve tempolu bir oynanış yer alıyor. Sürükleyici oynanışı ile rekabet dolu anlara ev sahipliği yapan oyun konsol platformundaki içerikler ile bilgisayar platformuna gelecek.

Steam üzerinde henüz ön siparişlere açılmayan yapım tek oyunculu ve çok oyunculu olmak üzere farklı oyun modlarına sahip olacağını ifade ediyor. Oyun içerisinde 5 farklı dil desteği ile lansmana çıkacak olan yapımda ne yazık ki Tükçe dil desteği yer almayacak.

Minimum Sistem Gereksinimleri

  • İşletim Sistemi: Windows 7 or above
  • İşlemci: 2.4 GHz Dual core
  • Bellek: 2 GB RAM
  • Ekran Kartı: OpenGL 3.2 compliant video card
  • Depolama: 550 MB kullanılabilir alan

RemiLore: Lost Girl in the Lands of Lore - Announcement Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.