Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Remedy Entertainment Oyunlarında Ortak Bir Evren Yaratacak

Remedy Entertainment Direktörü, stüdyonun geleceği hakkında bazı ayrıntıları açıkladı ve ana hedeflerden birinin hem geliştiricilerin hem de oyuncuların geri döneceği ilginç bir evren yaratmak olduğunu kabul etti.

Remedy Entertainment‘ın CEO’su Tero Virtala, GamesIndustry.biz ile yaptığı röportajda stüdyosunun yaklaşan oyunları hakkında bazı ayrıntılar paylaştı. Geliştirici, ortak bir evren fikrini sürdürmek istediklerini ve Epic Games ile birlikte geliştirilen her iki oyunun da aynı dünyaya ait olacağını vurguladı.

İlk proje büyük yüksek bütçeli bir oyun, ikincisi ise daha küçük bir oyun olacak. Virtala, her iki oyunu geliştirenlerin de en önemli hedefinin, geliştiriciler olarak kendilerinin ve oyuncuların ilerideki oyunlarda geri dönmek isteyecekleri bir evren inşa etmek olduğunu belirtti. Remedy’nin CEO’su, stüdyonun bir başka hedefine de odaklandı, bu da art arda geliştirilecek birkaç IP oluşturmaktı. Bu sadece tek oyunculu oyunlarla ilgili değil, aynı zamanda çok oyunculu oyunlara odaklanan oyunlarla da ilgili.

Remedy

Şu anda, stüdyo beş oyun üzerinde çalışan dört takıma ayrılmış durumda. İlk ekip Control’ün geliştiricilerinden oluşuyor ve yeni bir AAA oyun üzerinde çalışıyor. İkinci ekip, CrossFire X‘te Smilegate ile çalışıyor (Remedy, oyunun hikaye odaklı tek oyunculu hikayesini geliştirecek). Üçüncüsü, şu anda Vanguard adlı ücretsiz oynanabilen çok oyunculu bir oyun üzerinde çalışıyor. Son ekip bu haberde anlatılan oyunu oluşturuyor.

Remedy’nin en son çalışması, Control için hikaye genişletmeleri olacak. AWE adlı ikinci ekleme, ilerleyen oyunlarda da devam ettirilecek olan evreni geliştirmenin ilk adımı oldu. Bakalım Remedy Entertainment bu hedefini nasıl ve ne kadar başarılı bir şekilde gerçekleştirecek?

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.