Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Regions Of Ruin Erken Erişimden Çıktı

Steam'de Regions Of Ruin bugün tam sürüme geçiş yaptı.

Bugün Regions Of Ruin için önemli bir gün olurken, yetenek tabanlı açık dünya RPG’si Regions Of Ruin nihayet Steam’deki Erken Erişim programından çıkarak tam sürüme geçiş yaptı. Oyunun versiyonu ‘1.0’ olarak güncellenirken, yapımcı da bir mesaj yayınladı ve topluluğa desteklerinden, geri bildirimlerinden ötürü teşekkür etti.

Regions of ruin erken erisimden cikti 1

Geliştirici firma tüm bu Erken Erişim sürecinde bütün oyuncuların kendilerine destek olduğunu, bolca hata raporu sunduklarını ve önerilerde, eleştirilerde bulunduklarını belirtti. Regions Of Ruin’e son birkaç ayda 16 tane haftalık yama geldi, birden fazla hotfix yayınlandı ve 175 yeni harita eklendi. Aynı zamanda farklı içerikler, özellikler ve bir mini oyun ile yeni boss ve yaratıklar da Regions Of Ruin’e eklenenler arasında.

Artık kontrolcü desteğiyle de oynayabileceğiniz Regions Of Ruin, gerek dövüş sistemi, gerekse serbest oynanışıyla kullanıcıların ilgisini çekmeyi başardı. Vox tarafından geliştirilen bağımsız oyun şu anda yüzde 20 indirimli olarak Steam’de 23.99 TL’ye satılıyor. Kullanıcıların tamamı tarafından ‘Çok olumlu’ şeklinde puan alan Regions Of Ruin’e 12 Şubat’a kadar indirimli sahip olabilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.