Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Redmi K30’un Makro Çekim Fotoğrafları Yayınlandı

Redmi K30 modelinin makro çekim fotoğrafları ortaya çıktı.

Xiaomi’nin alt markası olan Redmi’nin K30 modelinin makro çekim özelliklerini ortaya çıkartan makro çekim fotoğrafları ortaya çıktı. 

redmi k30un makro cekim fotograflari yayinlandi 2

Çinli akıllı telefon üreticisi Xiaomi’nin uygun fiyatlı akıllı telefon modellerinin üreten alt markası olan Redmi’nin önümüzdeki günlerde duyurmaya hazırlandığı Redmi K30 modellerinin makro çekim fotoğrafları yayınlandı. 

Xiaomi’nin alt markası olan Redmi’nin yeni K30 modellerinde toplamda 6 farklı kamera bulunacak. Yapılan açıklamalara göre Redmi K30 serim i2 cm makro çekim yapabilecek. Redmi bu çekimlerin nasıl yapılacağını göstermek için birkaç örnek çalışma yayınladı. Yapılan resmi açıklamaya göre Redmi K30 serisi 2 cm odaklama mesafesine sahip, süper makro lens ile birlikte gelecek. 

Redmi tarafından paylaşılan görsellerden yola çıkarak K30 serisinin yakaladığı makro çekim fotoğraflarının çok başarılı olduğunu görebiliyoruz. K30 serisinin makro çekim modunda detay yakalama kalitesinin oldukça iyi olduğu görülüyor. 

6.67 inç büyüklüğünde çift ön kameraya sahip bir ekran ile birlikte gelecek. K30 modelinin 5G bağlantıları destekleyen modeli Qualcomm’un Snapdragon 765G işlemcisinden güç alacak. 30W hızlı şarj destekli 4.500 mAh kapasiteli bir bataryadan güç alacak olan K30 modellerinin arkasında dörtlü bir kamera kurulumunun bulunması bekleniyor. 

Dörtlü kamera kurulumunun merkezinde 64 megapiksel çözünürlüğünde bir kameranın bulunacağı K30 modelinin 4G ve 5G destekli modellerinin 10 Aralık tarihinde tanıtılması bekleniyor. 

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.