Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Red Dead Redemption 2’de Neden Tek Ana Karakter Olduğu Açıklandı

Red Dead Redemption 2'nin karakter şeması neden GTA V gibi değil?

Red Dead Redemption 2’nin konsol çıkışı giderek yaklaşırken, PC’ye ne zaman geleceği ise henüz belirsiz. Diğer yandan oyunun hikaye anlatım tarzı da merak konusu olmaya devam ediyor. Bildiğiniz gibi GTA 5’de Rockstar Games farklı bir yöntem izlemiş ve oyunun hikayesini 3 temel karakter arasında bölmüştü.

red dead redemption 2de neden tek ana karakter oldugu aciklandi 1

GTA 5’de Franklin’le araçlı kovalama yapıyorduk, ardından Trevor’a geçtiğimizde kendimizi gece yol kenarında, bir köprü altında üstümüzde kıyafetler olmadan buluyorduk. Bu tarz pek çok kişinin beğenisini kazanmıştı fakat Rockstar Games, Red Dead Redemption 2’nin hikayesinde farklı bir yöntem izleyecek.

Konuya dair açıklama ise Rockstar San Diego stüdyolarının sanat yönetmeni Josh Bass’ten geldi. John Bass, The Hollywood Reporter ile yaptığı röportajda şu sözleri kullandı:

Grand Theft Auto V’de karakterler arasında değişiklik yapmak mantıklıydı ve çok eğlenceliydi. Vahşi Batı doğasında ve anlatım tarzında ise tek bir karaktere bağlı kalmak çok daha uygun olacak. Hikayede Arthur’un beraber yaşadığı bir çetesi var ve hepsiyle etkileşim halinde fakat bu Arthur’un hikayesi.’

Red Dead Redemption 2 Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.