Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Red Dead Redemption 2 Online Beta Bu Ay Sonu Gelecek!

RDR 2'nin online betasu bu ay sonu karşımıza çıkacak.

Aylardır oyun dünyasının gündeminden bir türlü eksik olmayan Red Dead Redemption 2 satış rakamları ile adından söz ettirmeye devam ediyor.

Red Dead Redemption 2 Online Beta Bu Ay Sonu Gelecek 2

Sadece 8 günde 17 milyonluk satış rakamlarını geride bırakan başarılı yapım, ilk üç günde 725 milyon dolar gelir ile geliştiricisinin kasasını parayla doldurdu. İlk serisini gölgede bırakan oyun mobil platformda da oldukça geniş kitlelere ulaşmaya devam ediyor. Bilgisayar platformuna gelecek mi gelmeyecek mi henüz bilinmiyor. Online bir modun da yakında oyun içerisinde alacağını duyuran Rockstar Games, çok oyunculu beta hakkında da tarih verdi.

Rockstar Games’in açıklamasına göre Red Dead Redemption 2 Online betası bu ay sonunda başlayacakmış. Net tarih duyurmayan geliştirici ekip, betaya oyunu satın alan oyuncuların katılabileceğini belirtti. Online mod ile rekabetçi bir oynanışa sahip olacak olan yapım dünyanın çeşitli yerlerindeki oyuncuları karşı karşıya getirecek. Online mod da oyuncular satım yapabilecek mi henüz bilinmiyor. Daha doğrusu bu konuda geliştirici ekip bilgi vermekten kaçındı.

Oyunun çevrimiçi betasına oyuna sahip olmayan oyuncular katılamayacaklar. Sadece oyunun PlayStation 4 ve Xbox One sürümlerinden herhangi birisine sahip olan oyuncular betaya dahil olabilirler.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.