Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Red Dead Online’ın Yeni Güncellemesi Yayınlandı!

Red Dead Online yeni güncellemesi ile yeni bir silah aldı.

26 Ekim 2018’de PlayStation 4, Xbox One ve mobil platformda oyunculara sunulan Red Dead Redemption 2 günümüzde milyonlarca kopya satarak hala satış listelerinde kendine yer bulmaya devam ediyor. 10 milyondan fazla satan yapım, mobil platformda ücretsiz olarak oynanıyor.

Red Dead Online’ın Yeni Güncellemesi Yayınlandı 2

Western temalı bir aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkan Red Dead Redemption 2, tek oyunculu bir yapıya sahipti. Çok oyunculu olarak oynamak isteyen oyuncuları da unutmayan Rockstar Games, Kasım 2018’de de Red Dead Online’ı oyunculara sundu. Beta olarak oynanan online sürüm dün yeni bir güncelleme aldı.

VGChartz’ın haberine göre güncelleme ile oyuna yeni bir silah eklenirken oyunculara yeni bir de etkinlik sunuluyormuş. Yapılan haberde yeni silahın adı Evans Repeater olarak belirtilirken, silahın güçlü ve uzun menzilli özelliklerinden de bahsediliyor. Yüksek mermi kapasitesine sahip olan Evans Repeater uzun mesafelerde oyuncuların işini oldukça kolaylaştıracak bir tüfektir. Ayrıca oyuncular çeşitli ekipmanlar ile bu silahı özelleştirebilecekler.

Oyunculara sunulan yeni etkinliğin adı da Fool Gold Free Roam olarak duyulurken oyuncular bu etkinlikte yüksek XP ve ödüller kazanabilecekler. Etkinlikte eğlenceli ve rekabet dolu bir ortam oyuncuları bekliyor olacak. Etkinlikte oyuncular en yüksek skoru almak için mücadele edecek ve çeşitli ödüllerin de sahibi olacaklar.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.