Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Red Dead Online Bu Haftaki At Yarışlarında Üçlü Ödül İmkanı Sunuyor

Red Dead Online'da bu hafta ekstra ödüller var.

Rockstar Games bu hafta Red Dead Online oyuncularına at yarışlarından üçlü ödül kazanabilmeleri için imkan sunuyor. Oyuncular yarıştıkları her bir yarış için ekstra olarak Gold ve XP kazanabilirsiniz bu yüzden oyuna girip at yarışlarına katılmayı unutmayın.

Red Dead Online Bu Haftaki At Yarışlarında Üçlü Ödül İmkanı Sunuyor

Hafta boyunca sürecek olan at yarışı ödüllerini takip etmek için Daily Challenge‘lara dikkat edin. Tüm at yarışları üçlü RDOS, Gold ve XP veriyor. Bu haftanın öne çıkan serilerine çevrimiçi menüsünden, hızlı birleştirme menüsünden veya haritanızda işaretli simgeden erişebilirsiniz. Ayrıca, at’lar için gerekli olan tüm gereksinimler bu haftaya özel ücretsizdir, bu nedenle at sağlığı, gıda, güçlendiriciler ve benzerlerini stokladığınızdan emin olun.

Buna ek olarak, Arap atları yedek stable yuvaları gibi bu hafta %30 indirimli. Eyer ve geliştirilmiş eyer %40, heybe, etriye, boynuz, battaniye ve tulumlarda %50 indirimli. Seviye 3 Yetenek Kartı Yükseltmeleri, ayrıca Süvari ve Yaşam İçin Arkadaş Yetenek Kartları da %50 indirimli olarak oyunculara sunuluyor.

Son olarak, Social Club hesaplarını Twitch Prime‘a bağlayan oyunculara Koleksiyoncu Çantası, Polished Copper Moonshine Still ve 5 Moonshiner Role Ranks ile ödüllendirilecek.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.